Duygu sonuçtan çok memnun

Liv Hospital Liv Ankara Genel Cerrahi, Biyopsi Randevusuna İlişkin Dönüş

10 Mart 2024 21:16
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
“Zeliha hanıma ve yönetime sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim”

Liv Ankara Genel Cerrahi'de Z**** hocam ultrason neticesi biyopsi yaptırmam gerektiğini söyledi. 23 Şubattan beri bölüm sekreteri tarafından biyopsinin özel sigortamın kapsamına girip girmediğinin araştırılacağı sonrasında tarafıma bilgilendirme yapılacağı ve biyopsi randevusu ayarlanacağı söylendi. Günlerce dönüş olmayınca çağrı merkezini telefonla aradım, sonuç alamayınca siteye yaşadıklarımı yazdım sonrasında Liv çağrı merkezi şikayetimi aldı ardından sekreter aradı ama yine aynı şekilde özel sigortam vs hemen dönüş yapacağını söyledi. Bu son konuşmanın üzerinden yine 6 gün geçti. Biyopsi önerildiyse ciddi bir durumdan şüphelenilmiştir. Bu gecikme farklı sonuçlar getirebilir. Umarım biyopsi sonucum bana kaybettirilen vaktin hesabını soracağım şekilde olmaz.

Şikayetimin dikkate alınıp sorunumun bir an evvel çözüme kavuşturulmasını bekliyorum, sağlık konusunda özel bir hastanenin bunca zaman oyalayıcı tavrını hoş karşılamam mümkün değil. Özel sigortamın işlemle ilgili tutumu, biyopsi tarihi vs netleşmiş şekilde dönüş bekliyorum tekrar tekrar buraya yazdıklarımı anlatacağım şekilde bir döngü yaşatmayın lütfen.

Teşekkürler, iyi çalışmalar.

12 Mart 2024 15:38 (Şikayetten 1 gün sonra)
Duygu
Duygu
12 Mart 2024 17:11

Zeliha hanıma ve yönetime sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim

29 Ağustos 2024 09:49
Adem sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 14:05
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 15:45
İrem sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 20:17
"Misafir ilişkileri sorumlusu tarafından arandım, sorunumla ilgili bilgilendirme yapıldı ve sorunum çözüldü, geri dönüş için teşekkür ederim"

28 Haziran 2024 10:22