Liv Hospital Ankara Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümü Değerlendirmesi

03 Mayıs 2024 11:59

Ankara Liv Hospital da Çocuk Cerrahisi olan C***** A***** beye 5 aylık olan çocuğumuzun sünneti için gitmiştik. Çocuğumun cinsel organında eğrilik olduğunu sünnet işlemi yapılırken içeriden de dikiş atılması gerektiğini ve bu konuda kendisinin uzman olmadığını belirtti. GATA'da görev yapan Prof. S*** D*******'a veya Üniversite hastanelerine gitmemizi ameliyatı orada yaptırmamızı tavsiye etti. Sn.: S*** D******* hocamıza ulaştık. Çocuğumuzu muayene etti ve hiçbir sorun olmadığını söyledi. S*** hocamıza ulaşana kadar korktuk bizde doğal olarak. Yani demem o ki C***** A***** beyefendi yorumlarda yazdığı kadar iyi bir hoca değilmiş maalesef. (Şahsi kanaatim tabi ki ) Fakat çocuğunuzda böyle bir sorun var deyip uzman olan bir isim verip, verdiği isimin hiçbir şey yok demesi kendisi hakkında şüphe oluşturuyor. Düşüncelerimi paylaştım takdir sizlerin.

25 Mayıs 2024 10:17 (Şikayetten 21 gün sonra)

Deniz
Deniz

Çok geçmiş olsun bence oradan vazgeçin, Çünkü iyi bir yer değil, ben beyin ameliyatı oldum iyileşemedim gibi başıma neler geldi sayfamda göreceksiniz

Sigorta Kapsamına Girmeyen Boşuna Alınan Muayene Ücreti

09 Ocak 2025 16:45
Adem sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2025 09:41
Mustafa sonuçtan çok memnun