LTB Mağazalarında Değişim Sorunu Ve İlgisizlik

22 Ekim 2024 20:14

19 Ekim'de Tokat Novada AVM LTB'den mont aldım. Acelem olduğu için pek dikkat etmedim. Kayseri'ye geldiğimde tekrar denediğimde kollarının biraz uzun olduğunu gördüm. Değiştirmek için Forum Kayseri'de LTB mağazasına gittim. Orada bedeni olmadığı için değiştiremedim. Oradaki görevlilere Ankara'ya gideceğimi ve orada hangi mağazalarda bedeni olduğunu sordum. Kentpark AVM'de bedeni olduğunu söylediler. Kentpark'a geldim, buradaki görevli ürünün Tokat'ta bayiden alındığını, şubeden veya online mağazadan alınmadığı için değişim yapamayacağını söyledi. Kayseri'de bedeni olmadığı için değiştiremediklerini söyledim. Yardımcı olmayacağını söyledi. Ben her girdiğim mağazanın şube mi bayi mi olduğunu bilmek zorunda mıyım? Ürün kullanılmamış, değişim süresi dolmamış. Koskoca LTB böyle ucuz hareketlere mi kaldı? Bir ürünün bedenini değiştirmek çok mu zor?

23 Ekim 2024 09:12 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba değerli müşterimiz yaşamış olduğunuz olumsuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ancak bayi mağazalarında yaptığınız alışverişler de değişim işlemini sadece bayi mağazalarından yapabilirsiniz

Hakan
Hakan
23 Ekim 2024 11:11

Bu beni ilgilendirmez. Ben bu mağaza bayi mi şube mi bilmek zorunda değilim. Mağduriyetim giderilmezse yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne ürünün iadesi için başvuruda bulunacağım. Ayrıca bayiiden aldığımız ürünü değiştirmiyorsanız siz bayiilere verdiğiniz ürünlerin arkasında durmuyorsunuz. Ürünlerinize güvenmiyorsunuz demektir. Bu da ayrı bir dava konusu oluşturur. En kısa sürede mağduriyetim giderilirse sevinirim.

Halit
Halit

LTB pişmanlıktır nokta

Batuhan
09 Aralık 2023 17:36
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 07:30
LTB Mont Terleterek Koku Oluşum Problemi. Ve Testte Sökük Oluşumu.
Emre sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 20:08