Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Linda Arkadaş Bul Mesaj İletilmiyor Karşı Tarafa!

05 Ocak 2024 21:58

11 Ocak 2024 14:08

Hiçbir gelişme olmadı görmüyorlar mı düzeltmek mi istemiyorlar anlamıyorum ücretlerini almalarına rağmen

11 Ocak 2024 14:05

Kaç defa yazmama rağmen şikayetim sonuca ulaşmadı 9 gündür üye olmama rağmen hiç sonuç alamadım her günde şikayet etmeme rağmen sonuç sıfır

10 Ocak 2024 21:03

Hala ilgilenen yok maalesef  hala iletilerimi karşı taraf görmüyor neden düzenlediği ni bile söylemiyorlar telefon no istiyorum sözlü aramak istiyorum niçin iletişim no yok

10 Ocak 2024 15:48

8 gündür hiçbir gelişme olmadı ayrıca arkadaş listemi sildiler çözüm bekliyorum iletilerimi karşı taraf görmüyor

10 Ocak 2024 12:38

İletişim numara bilgisi verir misiniz konuşarak çözmeye çalışayım

10 Ocak 2024 12:36

Hiç gelişme ve düzelme yok özür de dilemiyorlar

10 Ocak 2024 12:35

Kötü bir deneyim yaşıyorum Linda part nere üye olduğuma çok pişman oldum hiç hizmet sunulması yazdığım iletileri karşı taraf görmüyor çok kez şikayet etmeme rağmen hala bir olumlu dönüş yapılmadı. Uzun zamandır hiç iletişim kuramıyorum niçin düzeltme için uğraşmıyor sunuz

09 Ocak 2024 19:59

Hiçbir gelişme olmadı 8 gündür neden düzeltme yapılmıyor

08 Ocak 2024 21:18

6 gündür iletimlerim kilitli niçin açılmıyor

08 Ocak 2024 21:16

Ben üye olmama rağmen Linda Partner'de mesajlarım karşı taraf okumuyor. Niçin hala çözüm üretilmiyor mesaj kilitli benim bunun ne yapmam gerekli bilmiyorum çare üretemiyorum karşı taraf beni kötü gözlü sahte üye olarak görüyor şikayet etmekle tehdit ediyorlar

06 Ocak 2024 17:15

Hiçbir gelişme yok hala iletilerimi görmüyorlar niçin düzeltme yapmıyorsunuz üyeliğimin iptali ve ücret iadesi istiyorum

06 Ocak 2024 12:25

Hiçbir gelişme olmadı iletilerimi karşı taraf yine görmüyor vip üyeyim çözüm lütfen

05 Ocak 2024 20:22

Mesajlarımı karşı taraf görmüyor düzeltilmesini istiyorum vip üyeyim

06 Ocak 2024 12:26

Hiçbir iyileşme olmadı

08 Ocak 2024 21:17

6 gündür gelişme yok mesaj larım kilitli

Yorumlar (7)

Mazhar

Vip üyesi oldum mesajlarımı karşı taraf goremiyu okuyamiyu

Mazhar

Vip üyelik yaptım mesajımı karşı taraf görmüyor yardımcı olun yoksa abonelik iptal edeceğim

Mazhar

Vip üyelik yaptım mesajlarımı karşı taraf goremiyu yardımcı olun lütfen

Mazhar

Vip üyeyim karşı taraf mesajımı gormuyu

Mazhar

Üyelik yaptım mesajlarmi karşı taraf görmüyor lütfen gerekeni yapınız

Mazhar

Üyelik yaptım mesajlarımı karşı taraf goremiyu lütfen yardımcı olun yoksa Tüketici Hakları'na gideceğim

Hüseyin

Benim sorununda aynı şikayetime olumlu dönüş olmuyor uyelimi ay sonu iptal edeceğim zaten... Bunlar