Limak Hotels Grup Limak Lara Deluxe Otelde Yaşadığımız Sorunlar

13 Ağustos 2024 10:57

05.08.2024-10.08.2024 tarihleri arasında ultra her şey dahil konakladığımız Limak Lara Deluxe otelde yaşadığım sorunları hayatımda daha önce hiçbir yerde yaşamadım. Eğer yemek salonuna herkesten önce giderseniz olan yiyeceklerden yeme şansınız var ama eğer geç kalırsanız biten yemek yenilenmiyor. Ayrıca yemek salonu kapasitesi müşteriyi taşımadığı için her yemek zamanı restoranda elimizde tabak avare gibi dolaştık. Boş yer yok ve buna müdahale eden biri de yok. Odaya diş macunu ve kulak kürdanı bırakılmamış. Sorduğumuz zaman da 'siz istemezseniz bırakmazlar' cevabını aldık. İçtiğimiz kola ve gazlı içecekler hep açık ve sadece asitli su. Mini bara bile en ucuzunu koymuşlar ki o da yeterli adetlerde değil. Yani daha sayamadığım bir sürü olumsuz tecrübeyi, gitmek isteyen kararsız arkadaşları bilgilendirmek amacıyla yazıyorum.

13 Ağustos 2024 13:47 (Şikayetten 2 saat sonra)

Tekin
Tekin

Gamze hanim siz niye herkese hala yalan söylüyorsunuz. Tehdit hakaret ve engelli kızıma hayvan artığı banada hayvan diyen elemanlar 20 yıllık diye hala orada tutuyorsunuz ve özel çocuğa hakaret edecek kadar merhametsiz isinize geldiği gibi insanlarla dalga geçiyorsunuz aynisini bende yaşadım. Kendi limak çalışanlarına yapılan muamele ile yerli turiste yapılan muamele arasında dağlar kadar farkı kendi gözümle gördüm. Limak otelleri basit sıradan insanları mal olarak gören karakola çektirecek kadar vicdansız sisteminiz var arkadaşlar sizde esinizin yanında ayalan beyanla gece vakti ailenizin yanında karakola alırsınız daha çok şey var çok nir hafta huzur bulayım. Dedim son iki gün cehenneme çevirdiler

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Hayal Kırıklığı

29 Ağustos 2024 18:41