Lightfunnels Pişmanlığı Ve Temsilci Üslubu

Lightfunnels Pişmanlığı Ve Temsilci Üslubu
22 Kasım 2023 14:05

Piksel, apı ve sanal posla ilgili sorun yaşadım. Kendileriyle bu sorunu paylaştığımda ise nobran bir üslupla karşılaştım. Şikayetimi çevremle paylaşacağımı söylediğimde şahsım adıma kendileri de aynılarını yapacaklarmış, temsilci B**** öyle söyledi :) Ha bir de özele gelmemi ve bana üslubunu göstereceğini söyledi :) Ben kendilerinden aldığım hizmetle ilgili sorun yaşıyorum, 2-3 gün boyunca bir türlü benimle iletişime geçemeyen teknik desteğin benimle iletişim kurmasını bekliyorum. Bu şikayetlerimi paylaşacağımı söylüyorum. Kendileri benim ürün/hizmetimden faydalanmadan beni karalamakla tehdit ediyorlar. Sebebini sorduğumda ise çok soru sormuşum ve çok yormuşum. Kendilerini müşteri desteği zannettiğim için buradan özür dilerim. Sistemleriyle ilgili daha çok içerik paylaşsalar, kendileriyle muhatap olmak istemezdim ben de. Hani keyfi olarak, haz alarak soru sormadım ben. Sitede bir sorun yoksa, gerekli bilgilere ulaşılabiliyorsa neden bir soru sorar ki insan? Umarım bu şikayete denk gelir ve benim gibi sıkıntı çekmezsiniz. Yaklaşık 2-3 bin lira zarara soktular kendileri + can sıkıntısı da cabası tabii.

Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Fotokopi. Shop Ve Fotokopi Gelsin Yanıltmacası

16 Mart 2024 08:11
Fotokopi. Shop Ve Fotokopi Gelsin Yanıltmacası

Shesra Eksik Ürünler Ve İletişim Sorunları

Raika
27 Mart 2025 17:10

Moor Çanta Lekeli Ürün Yüzünden Yaşadığım Mağduriyet!

11 Temmuz 2023 21:36
Emrah sonuçtan memnun değil