Eylem
23 Aralık 2024 18:532.439

2021 yazında büyük bir güvenle ve piyasa fiyatının çok üzerinde bir ücret ödeyerek Liebherr marka bir buzdolabı satın aldım. Alman mühendisliğine olan inancım ve markanın prestijine duyduğum güven nedeniyle tercihimi bu yönde yaptım. Ancak, maalesef ürün kalitesi ve servis hizmeti bu güveni tamamen boşa çıkardı.

Satın aldıktan 1 yıl sonra, buzdolabımın özellikle alt kapısında belirgin paslanma ve oksitlenmeler oluşmaya başladı. Bu durum, yalnızca estetik bir problem değil, aynı zamanda kalite standartlarının markanın iddia ettiği düzeyde olmadığını gösteren bir kanıttır.

Evimin ve mutfağımın koşulları idealden öte!
• Mutfağım geniş ve ferah, aşırı güneş alan bir evde yaşıyorum.
• Nem ve rutubet gibi dış etkenler kesinlikle mevcut değil.
• Aynı markanın 13 yıldır kullandığım mini derin dondurucusunda ve diğer beyaz eşyalarımda benzer bir sorun yaşamadım.

Sorunun ilerlediğini görünce, Türkiye’deki yetkili servise başvurdum. Gelen görevli buzdolabını doğru düzgün incelemeden “kullanıcı hatası” diyerek şikayet kaydımı kapattı. Böyle bir yaklaşımla hem müşteri memnuniyeti hiçe sayıldı hem de çözüm arayışımın önü kesildi.

Liebherr gibi dünya çapında tanınan bir markadan beklediğim, ürünün arkasında durması ve müşteri memnuniyetini önceliklendirmesiydi. Ancak yaşadıklarım hem markaya hem de ürünlerine olan güvenimi tamamen sarstı.

Ben, haklı şikayetim için adalet aramaya devam edeceğim. Piyasa fiyatı bu kadar yüksek olan bir markanın bu tavrını kabul etmiyorum. Hem ürünün değiştirilmesini hem de yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Eğer çözüm sunulmazsa, yasal yollara başvuracağımı ve bu süreci kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğimi bildiriyorum.

Serpil
Serpil
25 Haziran 2025 20:23

Almayı düşünüyordum, yorumlardan sonra kesinlikle almayı düşünmüyorum.

Yalçın
Yalçın
Vestel
9 Ağustos 2023 12:182.027

Merhaba ~2018 yılında bir buzdolabı satın aldım aldığım gün sonrasında contaların iyi tutmaması nedeniyle kapıları değiş...

Oğuzhan
17 Eylül 2024 17:331.311

Ağustos 2021'de almış olduğum Siemens marka buzdolabının kapağında paslanmalar oluştuğunu fark ettim. Aynı mutfakta, far...

1 Destek1 Yorum

Öne ÇıkanKonular