Lider Market Personel Tavrı!

04 Kasım 2024 15:09

Ulus lider marketin kasabından sürekli kuzu kuşbaşı Eti satın almaktaydım ve etten anlayan biriyim.
İlk kez kendim gitmeyip diğer siparişlerim ile eve sipariş ettim.
Siparişlerimi buz dolabına yerleştirirken, Eti gördüğüm an dedim Allah Allah bu dana Eti, kuzu Eti değil. Herhalde kuzu kuşbaşı kalmadı o yüzden dana kuşbaşı gönderildi diye düşündüm. Yemek yapıldı. İlerleyen saatlerde kafama takıldı fiş. Bakayım bu Eti ne olarak geçtiler diye ve kuzu kuşbaşı fiyatı olarak geçmişler, halbuki et dana kuş başıydı. Öylesine kendimi saf yerine konulmuş hissettim ki. Bir gün sonra et ile markete gittim ve kasapta duran kişiye sordum. Bu et kuzu mu dana mı diye. Ben anlamam dedi. Dedim nasıl anlamıyorsun? Dedi et pişmiş de ondan. Dedim et temiz tadına bakin anlarsınız. Sert, kuru bir et. Bu et kuzu Eti değil dedim. İnatlaştı kuzu etinden verdim diye ama kuzu değildi. Kafama takıldı, emin olmak istedim ve bir restoranda gittim sordum. Bana söylenen, bu et dana Eti denildi. Yani kasaptaki arkadaş, dana etinin içinden 250 gram alıp bana paket yapmış ve kuzu Eti diye fişe geçilmiş. Ben parasında değilim. 250 gram alt üstü. Ama saf yerine konulmak ağrıma gitti. Bir daha da alışveriş yapmam buradan.

30 Ocak 2025 11:59

03 Nisan 2025 00:25
Kuzu Karkas Siparişinde Hayal Kırıklığı: Yağ Ve Kemik Yığını
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 10:20

Petek Çöp Şiş Kalitesiz Ve Pahalı Mekan!

27 Mayıs 2024 21:51
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Ekosucuk Dayanılmaz Koku Ve Tat Sorunu

16 Eylül 2024 22:49