Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
16 Ekim 2023 10:02

Teknosa'dan LG marka oled TV aldım, alırken TV' de hiçbir sorun olmadığını TV'nin garantisinin normal garanti sürecinde olduğu söylendi. TV'nin ortasında büyük bir ekran yanığı olduğunu gördüm, servis kurulumunda montajcı arkadaşa ilettim bana oled care ile geçeceğini söyledi. 1 hafta boyunca her gün dediği yolu izledim ama yanık geçmedi.

Daha sonra servisi aradım TV'yi gelip aldılar, 25 iş günü geçtikten sonra panel değişeceğini panelin de yurt dışından geleceği söylendi. Ne zaman geleceği hakkında da bilgi sorduğumda tedarik sürecinde deyip geçiyorlar. TV yi alalı 2 ay oldu hiç kullanamadım, panelin ne zaman geleceği de belli değil.

20 iş günü geçmesine rağmen cihazı hala tamir etmediler, ne zaman tamir olacağı da belli değiş. LG ye para iadesi ya da bana yeni TV verin dediğim zaman teşhir ürününde iade veya değişim yoktur diye geçiştiriyorlar. Tüketici kanunu açık 20 iş günü içinde tamir edemezsen ya para iadesi ya da değişim yapmak zorundadır. Ayıplı mal satan Teknosa da LG kadar suçludur, mağdurum giderilmesini istiyorum.

Tolga
Tolga

Zaten teşhir olduğunu belirtmiş.

Anıl
Anıl

Sıfır TV nin kurulum esnasında bu yanık mı vardı? Neden değişim yapmadılar? TV nin çalışma saatini kontrol ettiniz mi? Ürün teşhir olmasın

Gizem
07 Ekim 2024 15:40