LG Klima İç Üniteden Su Akıtıyor

LG Klima İç Üniteden Su Akıtıyor
Kamile
19 Temmuz 2024 00:47

5 Mayıs'ta Agora Teknosa'dan aldığımız klima için Teknosa personeli önce elektrikçi çağırıp hat çekmemiz gerektiğini söyledi. Hat çektirdik, sonra servisi aradık. İzmir Koç yetkili servisinden geldiler. Öğrendik ki elektrik hattını sonra çektirmeliymişiz. Bu yanlış yönlendirme de kurulumu geciktirdi. Duvarlarımızdaki engellerden dolayı kurulumu için başka bir tarihe tekrar randevu aldık. 9 Temmuz'da klimanın montajı yapıldı. Kurulumdan 2 gün sonra eve elektrikçi getirebildik. Çalıştırdıktan yarım saat sonra iç üniteden televizyonun üzerine su akıtmaya başladığı için kapattık. 12 Temmuz'da sabah servisi aradık, gün içinde gelip bakalım dediler. Akşama kadar bekledik. Aradığımızda yarın gelelim dediler. Evde bulunmayacağımız için 16 Temmuz'da aradık, 17'sinde gelelim dediler, yine bekledik gelen giden yok. Tekrar aradığımızda da 18'inde 10:00-12:00 arasında geleceğiz dediler. Akşama kadar bekledik, yine gelen giden yok. Arayınca sizi başka bir tarihe yazalım dediler. İzmir'in 40 derece sıcağında klimanın görüntüsüyle serinlemeye çalışıyoruz. Evimize ilk defa LG marka bir ürün aldık. Servisi yüzünden markadan soğuduk. Umarım kış gelmeden klimanın serinliğinde oturabiliriz.

Şebnem
03 Temmuz 2024 16:46
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Canpark AVM Teknosa Ve LG Yetkili Servis

Emrah
12 Haziran 2024 19:16
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
01 Ağustos 2023 11:20

Uğurcan
08 Temmuz 2024 11:45
Dinçer sonuçtan çok memnun

Dinçer
10 Haziran 2024 20:07
"Sorunum yayınlandıktan sonra pazar gecesi 10.30 da Servis tarafıma ulaştı. Biraz önce gelip klimanın gerekli gaz vs bakımını yaptılar. Servis ustası İ*** Y*** Beye teşekkür ederim. Kendisi çok profesyonelce yaklaştı. Şu an bir sorun görünmüyor. Teşekkürler!"
LG Klima Servis Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı
LG Kategorileri