Selda sonuçtan hiç memnun değil

Leyla Yılmaz Yatırım Kişisel Verilerimle Tehdit Edildim Ve Suç Duyurusunda Bulunacağım

15 Eylül 2024 00:30

L**** Y***** isimli işletme, resmi bahis sitesi olduğunu belirterek kazanç elde ettiğimi ve bu kazancın bir vergisi olduğunu, ödemediğim takdirde yasal sürecin başlayacağını söyleyerek beni tehdit etmiştir. Bu kurum ile ilgili ve kurumla bağlantısı olan herkes ile ilgili adıma yapılacak hiçbir borç kaydını kabul etmiyorum. Ayrıca kişisel verilerime ulaşmış olup, bu insanlar tüm soy bağımı saydılar. Kendilerini KVKK kapsamında şikayetçi olacağımı beyan etmiş bulunmaktayım. Ben haklarında suç duyurusunda bulunacağım.

22 Ekim 2024 17:42
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Aylin Aslandağ Bahis Danışmanlığı Yatırım Şirketi Üzerinden Yaşanan Olumsuz Deneyim

29 Temmuz 2024 22:54

14 Eylül 2024 21:33