Naciye sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 14:27

Letto mağazasının Çiğli şubesinden 10 Ocak'ta koltuk takımı satın aldım, çok ilgilendiler ve hemen sözleşme yapıldı. Kartımdan ödemeyi saniyeler içinde aldılar. 8 Şubat'ta teslim edileceğine dair söz alarak mağazadan ayrıldım. Bugün 16 Şubat ve 8 gündür koltuk takımımın teslim edilmesi için uğraşıyorum. Bugün zar zor getirttiğim ürünlerim hasarlı çıktı. Mağazaya görselleri gönderdiğimde ilgilenmediler. Tuttuğum tutanak ile gerekli işlemleri başlatacağım. CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağımdan emin olabilirler. Böyle sorumsuz mağaza çalışanları olmamalı. Satış sonrası ilgisiz davranıyorlar ve adeta 'Ne haliniz varsa görün' demek istiyorlar.

11 Mayıs 2024 17:17

10 Ocak tarihinde letto mağazasının Çiğli şubesinden koltuk takımını 8 Şubat teslimatta teslim diye satın aldım 16 şubatta zorlama ile defalarca arayarak teslim aldım ama kusurlu ürün getirdikleri için kusurlu kısımları söküp götürdüler sözde tamirat diye 1 ay sonra geri getirdiler ve hiçbir tamirat yapmadan tekrar geri getirdiler, bizim ile iletişime geçen yasemin hanım mağazaya gidip farklı model beğenmemizi istedi, sözde memnuniyet için yönlendirdikleri çiğliye şubeye gittik, internette 9 da açılışı görünen mağaza 10 da temizlik görevlisi tarafından açıldı yarım saat şubede bekledikten sonra t** isimli görevli geldi, temizlik görevlisi t** bey sizinle ilgilenebilir dedi, fakat o beyefendide temizlik görevlisinin bize yardımcı olabileceğini söyledi, böyle sorumsuz böyle ilgisiz mağaza çalışanları görmedim, daha sonra ulaşmaya çalıştığımız y*** hanımda telefonlara vermedi, bundan sonraki süreci Tüketici Hakları ile sürdürelim.

Nihan sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 14:03
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2025 22:42
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Hatalı Teslimat, İletişimsiz Mağaza: Letto Mobilya'da Yaşadığım Sorunlar

08 Eylül 2025 16:04
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 00:54

20 Mayıs 2024 19:34