Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Marka Çanta Kısa Kullanım Süresi İçinde Soyuldu

Hamza
11 Temmuz 2024 22:41

Lescon sırt çantası aldım, öğrenci olduğumdan kaliteli bir çanta alayım, kalan öğrencilik zamanlarımda da kullanırım diye. Fakat alışımın 1. ayında çantada çıkmayan lekeler ve küçük sökülmeler oluştu. İncelemeye gönderdim, dalga geçermiş gibi bir cevap aldım: Kullanıcının kullanma şekline bağlı gerçekleştiği yönünde saçma sapan bir cevaptı. Yani ben öğrenciyim, bu çantaya bana göre çok büyük bir miktar olan 1900 lira ödedim ve hiçbir şekilde çantanın o hale geleceği ekstrem koşullar uygulamadım. O koşullarda 1 saniye tutmadım, resmen gözüm gibi baktım. Bana bir yerlere takılmıştır dediler. Asla böyle bir şey olmadı, zaten okuduğum okul yepyeni bir okul, asla böyle bir durum teşkil edecek bir şey oluşmadı. Ama dediğim gibi, resmen dalga mahiyetinde bir cevap aldım. Sorunumu buradan dile getiriyorum. Eğer memnun olmadığım bir cevap tekrar ederse, kesinlikle Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Okul açılmadan bu durumu çözmem lazım. Eğer gereği sizin tarafınızdan doğru ve dürüst bir şekilde yapılmazsa, en hızlı şekilde gereğini yapıp şikayet edeceğim.

18 Temmuz 2024 08:45 (Şikayetten 6 gün sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Sıfır Ürünü Tamir Ederek İkinci Ele Dönüştürdü

28 Haziran 2024 19:04
Lescon Sıfır Ürünü Tamir Ederek İkinci Ele Dönüştürdü
Emre sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 14:39
Lescon Ayakkabıda Kısa Sürede Yırtılma Ve Kullanıcı Hatası Gerekçesiyle Ret
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
08 Nisan 2025 16:36
Lescon'dan Aldığım Ürünler Hayal Kırıklığı Yarattı
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
08 Eylül 2023 13:58
Sezayi sonuçtan hiç memnun değil

Sezayi
25 Kasım 2024 22:11