24 Kasım 2023 14:00

Ben bu siteye üye oldum ve 2600 TL yatırım yaptım. Yaptığım kupon kaybetti. Sonrasında 520 TL spor kayıp bonusu aldım ve bu kuponla 2230 TL kazandım. Ertesi sabah hesabıma girmek istediğimde erişemedim ve durumdan şüphelendim. E-postama sabahın 6'sında sıfırlama linki gönderildiğini gördüm.

Öğlen 15:00 sularında üyeliğime girmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Şifremi sıfırladıktan sonra hesabımdaki 2230 TL'nin 230 TL'ye düştüğünü fark ettim. Bahis geçmişini incelediğimde, tanımadığım iki maça ve aynı maça 3.25 orandan 1000'er TL'lik iki bahis oynandığını gördüm. Canlı destekle yaptığım görüşmede suç bana atıldı. Ancak böyle bir işlem yapmadım. Siteye üye olurken benzer şikayetlerin olduğunu görmüştüm.

Kazanç sağlayınca üyelerin hesaplarına erişip bakiyeyi eriten bir durum söz konusu. İki aşamalı doğrulama yapmadım ve tüm suç bana yükleniyor gibi bir izlenim veriyorlar. Ancak kesinlikle güvenilir değillermiş. Resimlerde de görebileceğiniz gibi mağdur edildim.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kralbet Çekim Engeli

Ömer
09 Eylül 2024 00:50

İlkgül
17 Mart 2025 03:06
Kerem sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

11 Temmuz 2025 13:54
Harun sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Vaycasino Bonus Kampanyası Sonrası Kazancımı Çekemiyorum

17 Haziran 2025 13:58
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 02:09