Lenovo Bilgisayar Ölü Piksellerin Garanti Nin İstediği Sıralama Şeklinde Çıkmaması

08 Mayıs 2024 08:15

A101 den aldığım Lenovo notebook bilgisayarımı 15 aydır masaya sabit sadece dizi film izlemek için arada sırada kullanıyordum. Ekranda ölü pikseller oluşmaya başladı. Servise gönderdim fakat kullanıcı hatası diyerek kabul edilmedi. Kullanıcı hatası olduğuna dair herhangi bir darbe çizik ezik ya da iz var mı diye sorduğunda hatanın bana ait olduğunu gösteren dönüş olmadı.
Ben ürünüm den fakat onarım bölümünden şikayetçiyim yapılması gerekeni yapmalarını bekliyorum daha yetkili kişilerden.

08 Mayıs 2024 10:09 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Mayıs 2024 11:56

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Adem
Adem
08 Mayıs 2024 12:17

Öncelikle teşekkür ederim. Evet dönüş yapıldı. Fakat bir çözüme ulaşamadık. Arızanın kullanıcı kaynaklı olduğu fakat Herhangi bir darbe almadığını belirttiğim de iç hasar oluştuğunu belirtti ve iç hasara kullanıcı sebebiyet verdiğinden dolayı garanti kapsamına almamayı sürdürdüler. Ürünün onarımsız iadesini istedim.

Su Kaya sonuçtan çok memnun

Su Kaya
04 Ocak 2024 17:55
"Bizi arayan beyefendi çok yardımcı oldu teşekkürler."
Lenovo Bilgisayar Lenovo Ürüne Sahip Çıkmıyor Garantiyi Yokuşa Sürüyor

04 Ekim 2024 13:47
Buket sonuçtan çok memnun

Buket
03 Temmuz 2023 15:00
"Yazdığım şikayet üzerine müşteri temsilciniz tarafına ulaşmıştır. Servis tekrar inceleyerek laptopumu ücretsiz onarmış ve iki haftada tarafıma iletilmiştir. Keşke tüm süreç ilk seferde kullanıcı hatası denmesi yerine bu şekilde yürütülseydi. Bu sefer benimle konuşan temsilciniz çok ilgiliydi hızlıca yürütülen süreç için teşekkürler"

Lenovo Kategorileri