Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo ZA8W0065TR Yoga TAB 11 Smart Launcher Hatası Ve Donma Sorunu

17 Nisan 2023 05:49

22.03.2023 Teknosa sitesi üzerinden Lenovo ZA8W0065TR Yoga TAB 11 128GB 11" 2k Gri aldım aldığım günden beri tablet sürekli 'Smart Launcher yanıt vermiyor' hatası verip duruyor. Tablet donuyor arka plan resmi yarısı siyahlaşıyor kaç defa sıfırladım resetlemeyle birlikte değişik oyunlar yüklenip duruyor. Daha yeni aldığım tablet sürekli böyle hata verecekse neden aldım o zaman o kadarda Lenovo TAB 11 tableti övdüler pişman oldum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

17 Nisan 2023 09:18 (Şikayetten 3 saat sonra)
19 Nisan 2023 13:50

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

28 Mayıs 2023 00:51

Ürünü servise yolladım ürün geldi bir süre geçtikten sonra tekrar aynı hatayı veriyor serviste anakartı değişmiş diye yazmışlar madem değişmişse neden aynı hata devam ediyor. Sıfır aldığım ürünü kullanamıyorum lütfen aynısı ile değişimini yapın mağdur olup duruyorum.

Lenovo Kategorileri