30 Kasım 2023 16:405.394

Merhabalar. Lenovo 15IRH8 82XV00SWTX 12. Nesil Core i5 12450H-RTX3050 6Gb-8Gb-512Gb SSD-15.6-W11 bilgisayarı aldım. Siyah ekranda bariz ışık sızması görülüyor. Sol alt ve üst köşede siyah ekran beyaz gözüküyor. Diğer ürünlerle karşılaştırma yaptım ve aradaki fark bariz şekilde gözüküyor. Lenovo'nun cevabı IPS LED ekranlarda bu durumun normal olduğu yönünde. Madem normal, diğer ekranlarda neden böyle bir problem yok? Lenovo servisi beni hayal kırıklığına uğrattı. Bir daha bu markadan bir şey almam.

1 Aralık 2023 09:12 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Müşteri danışmanınız, sikayetvar.com platformunda dile getirdiğiniz şikayetinizle ilgili size hizmet vermek üzere telefon veya e-posta yoluyla en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

1 Aralık 2023 09:19

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

1 Aralık 2023 11:10

Numarayı aradım ama yine aynı şeyler söylendi. Problemim bir çözüme kavuşmadı siz normal diyorsunuz ama ben kabul etmiyorum. Madem böyle bir durum var cihaz alırken özelliklerinde belirtin. Bu cihazı alacak olanların böyle bir durumun olduğunun bilinciyle satın alsınlar. Ben cihazı yeni almama rağmen değişimini kabul etmediler.

Demircan
Demircan
2 Aralık 2023 10:51

Dostum aynı bilgisayardan bende aldım Vatan Bilgisayar'dan. 1 günde dikey ve Yatay çizgiler oluştu ekranda hemen gönderdim iadeye. Şu an da 1 ay doldu hala paramı bekliyorum ve işin kotu kısmı sanırım laptopum geri geliyor. Kesinlikle iade istediğimi ve onarım istemediğimi söylesem de sanırım onarıp gönderiyorlar 1 ay sonra. Sanırım mahkemeye vermeden kurtulamıyoruz bu işten

Lenovo Bilgisayar Ekran Gelmiyor, Bilgisayar Çalışıyor, Siyah Ekran Geliyor

Bedirhan
Bedirhan
30 Temmuz 2023 22:463.183

Lenovo thinkbook 15 g itl marka bilgisayar aldım. 1 ay oldu sanırım. Bu sabah HDMI kablosu ile monitöre bağlayıp bilgisa...

Lenovo Bilgisayar Servis Mavi Ekran Bilgisayarımı Açılmayacak Şekilde Gönderdi

Merve
Merve
5 Eylül 2023 12:201.714

Mavi ekran verdiği için Lenovo servise gönderdiğim bilgisayarım hiçbir açıklama yapılmadan ana kart değiştirildi, soruns...

Tümünü Gör
Lenovo Bilgisayarımda İnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Lenovo Bilgisayarımdaİnternet Görünmesine Rağmen İnternet Çekmiyor!

Ömer
Lenovo Kalitesiz Dış Kasa Ve Klavye!

Lenovo Kalitesiz DışKasa Ve Klavye!

Kenan
Lenovo Servisten Gelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Lenovo ServistenGelen Ürün Tamir Olmadan Gönderilmiş, Aynı Sorun Devam Ediyor!

Ferhat
Lenovo Loq 170 Watt Adaptör Yetersizliği!

Lenovo Loq 170 WattAdaptör Yetersizliği!

Musab
Lenovo Bluetooth Hoparlör Bilgisayar Bağlantı Problemi