Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Lee Cooper Müşteri Memnuniyeti İlkesi Yok

Lee Cooper Müşteri Memnuniyeti İlkesi Yok
28 Şubat 2024 10:36

İki kez ayıplı ürün veren Lee Cooper'a ulaşamıyorum. Kardeşime ilk aldığım montta dış yüzeyde tüylenme oldu. İncelemeye gönderdiğim üründe değişim yapıldı, ancak yeni aldığım ürünün iç kısmından kıyafetlere tüy bulaşıyor fakat tekrar değişim yapılmasını istiyorlar. İade etmek istiyorum ancak mağaza 'yapamıyoruz' bilgisini veriyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ekteki gibi hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Dakikalarca birinci sırada olduğumu söylüyorlar ancak kayıt olmasına rağmen cevap alınamıyor. Müşteri memnuniyeti ne yazık ki yok, kurumsallığa yakışır bir davranış sergilenmiyor. Eğer marka tarafından ulaşılmazsam adli sürece başlayacağımı ivedilikle iletmek isterim.

28 Şubat 2024 17:16 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Ürün için değişim konusunda destek olabiliriz. Fakat ürün 1 kere değişim yapıldığı için ürünün asıl faturası olmamakla birlikte değişim olarak sistemimizde görünmektedir. Size en yakın Lee Cooper mağazamıza bekleriz. Teşekkürler.

Sevda
Sevda
02 Mart 2024 19:13

Merhaba 15 yıldır perakende sektöründe çalışıyorum ve şu an bir dünya markasında bölge yöneticisiyim Süreçlere çok hakimim bu nedenle verdiğiniz cevap kesinlikle asparagas bilgidir. Sistemlerde fişler bulunabilir ve şirket her zaman ayıplı ürünlerde müşteri memnuniyeti ilkesi gereği ödenen tutarın iadesi yapar sizin müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemediğiniz ve baştan savıcı bilgi verdiğiniz kesinlikle ortada ben hakkımı arayacağım.

Umut sonuçtan memnun

12 Aralık 2023 13:27
"Sorunum çözüldü. Müşteri memnuniyeti düşüncesi ile ürünümü iade aldılar ve Boyner üzerinde alışveriş tutarım kadar bir bakiye tanımladılar. Teşekkürler."

16 Şubat 2024 12:57
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 19:30
Lee Cooper Marka Ayıplı Ürün Mont
Lee Cooper Marka Ayıplı Ürün Mont
Saygin sonuçtan hiç memnun değil

Saygin
20 Ocak 2024 12:37
Birnur sonuçtan çok memnun

19 Kasım 2023 10:52
"Boyner Mağazasına değil ama Lee Cooper firmasına sorunumuzu çözdüğü için teşekkür ederiz."