Roblox sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 19:10
Roblox'un Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanız için ayrıca teşekkür etmek isterim”

BİM'den aldığım Lav Cozy marka bardağın altı kırıldı. Alırken her yerini kontrol ettim; ne bir çizik ne de çatlak vardı. Eve geldim, normal bir yıkama sonrası sıcak su ile çalkalama yaptıktan sonra kahve için su doldurduğumda tabandan çatladı ve altı komple kırıldı.

21 Ekim 2024 19:51 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Değerli müşterimizin şikayeti hakkında; Kalite Güvence personelimiz sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla. LAV

22 Ekim 2024 11:20

Sorumlu arkadaş Ethem Bey hemen dönüş yaptı ilgileri için markaya ayrı teşekkürlerimi sunuyorum

08 Kasım 2024 18:14

Kalite güvence yetkilisi Ethem bey in ilgisi ve firmanın bu kadar ilgili davranması çok güzel. Lav markasi herkese tavsiye edilebilecek bir ürün en ufak soruna çözüm buluyorlar. Kırılan bardağın yerine 6 adet yollamışlar çok teşekkür ederim. Her zaman müşteri dostu Lav.

08 Kasım 2024 18:15

İlgi ve alakanız için ayrıca teşekkür etmek isterim

Yaprak sonuçtan çok memnun

Yaprak
30 Kasım 2024 15:42
"Şikayet sürecimde Ethem bey iletişime geçti çok ilgili ve nazikti farklı model ile telafisi yapıldı teşekkür ederim."
BİM'den Aldığım Lav Kupa Bardaklar İlk Kullanımda Kırıldı
Levent sonuçtan memnun

Levent
19 Ekim 2024 02:12
"Firmadan hızlı dönüş yapılarak kırılan kupa bardaklarım değiştirildi. Teşekkürler..."

Sibel
23 Ekim 2024 21:28
Zeliha sonuçtan çok memnun

Zeliha
06 Şubat 2024 21:06
"Etem bey oldukça profesyonel bir şekilde süreci takip etti, elimdeki ürünleri test için laboratuvara yönlendirdi. Laboratuvar sonuçlarını beklemeden sağlam ve sıcak içeceklere uygun aynı üründen tam set gönderdi. Sanırım üretim hattından kaynaklı bir sorun, çünkü bana gönderilen aynı kupalarda sorun yaşamadık. İlgileri için Etem beye teşekkür ederim."
Lav 350cc Stackable Kupa
Lav 350cc Stackable Kupa
Hülya sonuçtan çok memnun

Hülya
14 Nisan 2024 11:16
"Sorun yaşadığım ürünle ilgili hemen iletişime geçip yenisini gönderdiler. Lav markaya ve ilgilenen Etem beye teşekkür ediyorum."