Lata İnsan Kaynakları Güvenilir Bir Kurum Değildir

29 Ocak 2024 17:071.251

Lata İnsan Kaynakları :

Bir bakıcı ihtiyacımız için kendileriyle anlaşma yaptık elemanın bizimle çalışması ve numarasını bize vermeleri için ödeme olması gerektiğini söylediler ve yaptık sonrasın da elamanla konuştuk sabah başlayacaktı sabah gelen olmadı. Yazmak zorunda kaldım eleman geleceğini söyledi ve gelmedi. Aynı gün için de Lata İnsan Kaynaklarını aradım iletişime geçip arayacaklardı gelecek dediler ve gelmedi pazar bekledim yene gelmedi tekrar aradım ve kendine ulaşamadıklarını söylediler ve bana pazartesi yeni eleman ayarlanacak dediler bende bu durumdan istemdim çünkü videolu görüşme yaptık ve iki gün çocuğum o bakıcıyı bekledi gelecek diye ilk çalışmada böyle bir sorunun olduğun için yeniden çalışmak istemiyorum ödeme talep ettim ve bana iade olmayacağını söylediler vs vs olay çok çirkin bir hal aldı ve bana 24.250 ödediğim rakamdan 10.000 keserlerini söylediler. Bana bir hizmet verdiklerini iddia ediyorlar. Bende sadece telefonla bir görüşme yaptık kendileriyle ve bunun için 4.250 kesin gerisini yatırın dedim ve direk hesabıma o payları gönderdiler ve hak etmedikleri parayı aldılar ve bana eleman da göndermediler elemanı başka yerlere ayarlıyorlar aynı elman üstünden başka insanlardan da görüşme yapıyorlar.

29 Ocak 2024 23:01

Lata insan kaynakları kesinlikle bir elamana ihtiyacımız olgunun da asla aramayacağınız tek ajans olabilir lütfen paramı aldılar ve karşılığın da eleman gelemedi sonra benim paramın yarısını kestiler bana hizmet vermişler

14 Ağustos 2024 09:09

Biz Lata insan kaynakları ile 6 senedir çalışıyoruz. Daha iyi niyetli bir iş veren ve daha içten bir kadro hiç tanımadık. Her sorun da yanımız da oldular. Her sorun için bir çözüm ürettiler. Asla arkalarını dönüp bizi yalnız bırakmadılar. Tüm ekibe ve Hande hanıma sonsuz teşekkürler.

27 Mayıs 2024 14:33

Bizimle yapmış olduğunuz sözleşme sonrasında başlayacak olan personelin hafta sonu ayağını kırarak işe gelememiş olması. Bizim takdirimiz de olan bir şey olmamakla birlikte size aynı gün aynı kriterler de aday çıkmış olmamıza rağmen eşinizin telefon da etmiş olduğu tehdit ve hakaretler halen daha data bankamız da bulunmaktadır. Şirketi karalama asılsız beyanlar ve yapmış olunan tehdit artı hakaretleriniz için an itibari ile kanuni sürece geçilecektir. Verilen emeğin ve hizmetin bir bedeli vardır. İmzalamış olduğunuz sözleşme de geri iade yoktur ibaresine rağmen sizin mağdur olmamanız için paranızın bir kısmı tarafınıza iade edilmiştir. Buna rağmen yapmış olduğumuz asılsız karalamaların ve hakaretlerin hükmünü şahitler ve deliller eşliğin de yüce yargı verecektir.

Elite Bakıcılık Memnuniyetsizliği

3 Ekim 2023 19:114.934

Elite danışmanlık hizmeti evde hasta bakımı yazan yeri şirket sanarak aradım. Hizmet sunacaklarını söyleyerek bir bayan ...

1 Yorum