Lastik Park Şikayet

Büşra
08 Ağustos 2023 22:19

Hayatınızda görüp görebileceğiniz en kötü tamircidir Lastik Park Şükür Otomotiv (Kocasinan Sanayi Sitesi-Bahçelievler/İstanbul) Gözünün önünde lastik söndü. Lastik patladı değiştirmenizi istiyorum dedim. Kapatıyoruz dedi ve 1 saate yakın içeride durmaya devam etti. Lastiği şişire şişire zor geldim oraya kadar. Ama umurumda bile olmadı. Orada lastiği sökmeye çalışırken yanımızdan arabasıyla geçti gitti. Dilerim Allah daha beterini kendisine yaşatır. Yan dükkanındaki insanlar yardımcı olmaya çalıştılar. Birisi hidrolik kriko getirdi. Diğeri ışık tuttu. Birisi lastiği söktü. O kadar yardımcı oldular ki öyle bir zor zamanda. Ücret dahi almadılar ne kadar ısrar ettiysem de. İnsanlık bambaşka bir şey. Diyeceğim o ki aman ha buranın yakınından dahi geçmeyin. Allah bu insana kimseyi düşürmesin. Beteri başına gelir inşallah.

09 Ağustos 2023 09:23 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz bize ulaşmış olup ilgili birime yönlendirilmiştir. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa zamanda iletişime geçileceğini bildirmek isteriz. İyi günler dileriz. Saygılarımızla, Tatko Lastik A.Ş.

Asya sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2025 23:05
"Yazdıklarım üzerine genel merkeze mail de attım. Ve ertesi gün genel müdürlükten Kenan Bey tarafıma dönüş yaptı. Olanlar için onlar adına özür diledi. Özür mahiyetinde lastik değişim ve depo ücret iadesi yaptılar. Ve olanları taraflarına ilettiğim için de teşekkür ettiler. Her türlü lastik problemi için de yanımda olacaklarını söylediler. Bu özrün samimiyetine inandığım için teşekkür ederim. Umarım başka hiçbir lastikpark şubesinde bu tarz problemlerle karşılaşmam ve kimse karşılaşmaz. Marka adını temsil eden çalışanları ilgili şikayetleri göz önüne alarak telafi etmeye çalıştıkları için Lastik Park Genel Müdürlükten Kenan bey e teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim"
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Lastik Değişiminde Güvenlik Ve Hizmet Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

02 Ekim 2025 09:00
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Osmaniye Lastikpark Çiftçiler Oto

01 Mayıs 2024 18:35
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 09:18

23 Ocak 2024 23:31