Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Lassa İşgüzar Marka, Kusurlu Ürün.

03 Kasım 2023 12:45

Lassa bayisinden aldığım lastik bir sıra taban dişlerden komple yarılmış. Kışlık lastik taktığımızda fark ettik nasıl bir bombanın üzerinde gittiğimizi. Velhasıl kelam kul yapısıdır dedik, garantiye gönderdik. Ve gelen cevap, red. İsteyerek hiçbir şekilde olmayacak yarık, red geldi. Lassa pişmanlık oldu maalesef.

03 Kasım 2023 14:21 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz sizinle gerekli bilgilendirmeleri paylaşmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

03 Kasım 2023 14:22

Herhangi bir çözüm ya da bilgi aktarmadiniz. Tekrar incelenip olumlu olumsuz bilgi vereceğiz dediniz. Ki bu zaten normal süreç. Konuyu manipüle etmeyin

21 Kasım 2023 17:59

Ve evet, gereken cevap geldi ve tabi ki lastiği gene değiştirmediler. Bir müşteri değil, büyük bir prestij kaybederek yerli markaları tercih eden bizlerin güvenini zedeleyerek milli sermayeye büyük zarar verdiniz. Tabi ki tavsiye etmeyeceğim, tabi ki önünüzden bile geçmeyeceğim

Yakup
23 Ekim 2023 16:40

Selahattin
20 Aralık 2023 14:08
Tanzer sonuçtan hiç memnun değil

Tanzer
08 Aralık 2023 11:33
Artık Asla Lassa Almam
Erdem sonuçtan çok memnun

Erdem
27 Ocak 2024 19:22
"Güncel lastik fiyatını karşılamada belli Bir ücret indirimi yapıldı hiç yoktan iyidir yine de teşekkür ediyorum sonuçta müşteriyle ilgili alaka özür dilemesi insanın mağduriyetini dikkate almaları benim için önemli bir sonuç"
Kışlık Lassa Lastik Hayal Kırıklığı

Soner