Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Lassa Driveways Sport+ Hatalı Üretim Lastikler

26 Eylül 2023 15:18

13.04.2023 tarihinde Lassa driveways sport+ marka 4 adet 245.40.19 ebatlı almış olduğum lastiklerde balans problemi yüzünden 01.05.2023 tahminde garantiye gönderdim. 2 lastikte problem çıktı ve o lastikler yenisiyle prolas firmasında değişti. Daha sonra balans problemi devam etti. Jantta sorun olduğu söylendi ve komple sıfır jant aldım ancak sorun düzelmedi. Tekrar prolas firmasına gittim ve yapılan kontrollerde lastikte taban etinde kalınlık olduğu ve yere gelen o bölümün 12.5 kg yere vurduğu söylendi. Bunun üzerine 12.09.2023 tarihinde yine garantiye gittim. Bugün, yani 26.09.2023 tarihinde gelen sonuçta lastiklerde sorun olmadığı söylendi. Prolas firmasının kontrollerinde çıkan sorunun fabrikada nasıl çıkmadığını anlamıyorum. Sorunum çözülmedi ve Lassa gibi büyük bir firma beni aylardır mağdur ediyor. Lastiklerimin serisinde sorun olduğunu araştırmalarım sonucu aynı şikayeti yaşayan çok kişi gördüm. Lastiklerin değişmesini talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

29 Eylül 2023 12:52

Herhangi bir gelişme olmadı sadece 4 lastiğin iki tanesini para iadesi onay çıktı 2 tanesini kullanacakmışım böyle saçma bir şey mi olur İkisi farklı ikisi farklı olur mu daha önceden iki lastik garantiden değişti diye yardımcı olamayacaklarını söylüyorlar Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım

29 Eylül 2023 12:51

Müşteri hizmetleri iletişime geçti 2 lastiğin para iadesi olacağına diğer iki lastiğe daha önceki garantide değiştiği için herhangi bir şey yapılamayacağını söyledi Ben bunu keyfimden garantiye yollamadım zaten kötü mal satıyorsunuz e kendi hatanız yüzünden değişti onlarda şimdi sizin pisliğinizin Ceremesini ben çekiyorum Ben Lassa kadar rezil bir firma görmedim bütün hukuki yollara başvuracağım sizin kendi hatanızdan olan şeyi ben kabullenmek zorunda değilim

26 Eylül 2023 15:36 (Şikayetten 17 dakika sonra)
26 Eylül 2023 20:18

Evet geçti geri dönüş yapılacak dendi ama dönen olmadı

27 Eylül 2023 15:16

27.09.2023 bu sabah Lassa tarafından arandım ve bayiye gitmem söylendi bayi sorununuzu çözecek dendi gittim ama herhangi bir sorun çözülmedi fabrikadan Red geldiği söylendi tamam o zaman lastikleri verin hukuki yollara başvurayım dedim lastiklerde gelmedi dendi resmen müşteriyle dalga geçiliyor gelmedi madem beni neden arayıp bayiye gidin diyorsunuz bayi zaten çözüm yolu bulamayacak lastikler gelince alıp Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım benim lastiklerimi ya değiştirin ya da ücret iadesi yapın ben böyle sorumsuz bir firma görmedim ayrıca müşteri hizmetlerini 6 defa aradım hepsinde geri dönüş yapacağız dendi hala dönen yok bayi deki arkadaşta müdürünü aradı telefonu açmamış bugün git haftaya gel diyor böyle saçma iş olamaz

29 Eylül 2023 10:57

Bugün prolas tarafından arandım lastikleriniz geldi dendi bende lastiklere para iadesi kararı çıktığını söylediklerini söyledim kontrol ettiler evet 2 lastik için dendi ben bir daha asla Lassa kullanmam şimdi 2 si Lassa 2 si farklı markamı kullanacağım 4 lastiğinde para iadesini istiyorum gerekeni bir an önce kapın lütfen bir kere midem bulandı bir daha asla Lassa almam

Ahmet
Ahmet

Baştan sona tane tane okudum. Böyle büyük bir firma kendini nasıl bu kadar utanç verici bir duruma sokabilir anlamıyorum. Sorunun çözülüp çözülmediğini merak ettiğim için yorum yazıyorum. Biz de mağdur olacaksak uzak duralım en azından. Lassa'yı genellikle tercih ederim çünkü.

Sedat

Yaşanan olaylardan sonra o lastikleri çıkarttım yerine ucuz yan sanayi bir marka taktım (triangle) 1 gram titreme kalmadı zaten Lassa'daki rot balans ile uğraşan kişi lastiğin tabanında atlama olduğunu ve taktiğin et kalınlığının eşit olmadığını söyledi ama fabrika bunu reddetti Şu an gayet sorunsuz kullanıyorum Son aldığım lastikleri Lassa Benim için bitmiştir ilk ve son deneyimimdi

Emir sonuçtan hiç memnun değil

Lassa'nın Başıma Açtığı Dertler

Emir