01 Eylül 2024 02:52

Aynısını dün ben de yaşadım. Çok yüksek bir meblağ diye kimlik onay ücreti, daha sonrasında SMS onayı için ayrı bir ücret ve en sonunda da paranız aktarılırken MASAK'a takıldı deyip MASAK vergisi adı altında ekstradan 36 bin kadar bir para daha yollanmasını talep ettiler. Her defasında bu son aşama, paranız üç dakika içinde hesaba aktarılacak vs. diye diye kandırılıyorsunuz ve siz de anlamadan bu bataklığa giden paranızı kurtarma umuduyla çekiliyorsunuz. En son sabah bana F**** K***** isimli biri, E*** Hanım ödemeyi yaptınız mı diye Telegram'dan mesaj atıyor. Cevap alamayınca da gruptan atmış, ayrıca siteden de engellemişler. Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Kimse bu oyuna gelmesin. Param da fitil fitil ağızlarından burunlarından gelsin. Toplamda 45 bin TL param gitti. Dilerim başka hiç kimse yaşamasın bu durumu.

Elif
Elif
02 Eylül 2024 00:59

Fırat Karaca denen şahıs az önce beni Telegram'dan şikayeti kaldırmama dair tehdit etti bir de sen kimle dans ettiğini bilmiyorsun 30 dakika süren var diye tehdit ediyor ben de savcılıkla devam edeceğimi söyledim arkadaşlar ama davamın arkasından gideceğim

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 16:17
Hyper sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 21:47

24 Ağustos 2024 21:07
Fet Yatırım Bitmeyen Bahanelerle Paramı İçeri Alıp Çekim Yaptırmıyor!
Hamdi sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 04:09
Cryptoxdice.com Adlı Site