Ercin sonuçtan hiç memnun değil

Landirenzo Otogaz Landirenzo Fabrikasyon LPG Sorunları

28 Aralık 2023 02:13

2023 model Fiat Fiorino 1.4 Eco Safeline araç sahibiyim. Aracımda Landirenzo marka fabrikasyon LPG sistemi bulunmaktadır. Aracımı aldığım günden bu yana, klima açıkken LPG modunda aracın stop etme problemi, aşırı LPG tüketimi (100 km'de 16-17 litre) ve LPG modundayken yüksek hızlarda tekleme gibi birçok sorun yaşıyorum. Durumu daha önce yetkili servise bildirdim ancak herhangi bir sorun olmadığı belirtildi. Landirenzo Türkiye sorumlusu tarafından Olgun LPG'ye yönlendirildim. Olgun LPG'de aracımın aküsünün zayıf olduğu ifade edildi. Aküyü kendi imkanlarımla amperini yükselterek değiştirdim; fakat sorunum devam etti. LPG elektrik tesisatı değiştirildi, bir başka gün isi sensörüm, başka bir günde ise enjektörler değiştirildi; ancak sorunum çözülmedi. Araçta yazılımsal bir sorun olabileceği düşünüldü ve Kırmızı yetkili servise yönlendirildim. Olgun LPG tarafından aracın ECU'sunun çıkarılarak dışarıda yazılım güncellemesi yapılacağı söylendi ve 2 gün sonra aracımı teslim aldım. Ancak aynı sorunlar devam ediyor. Sıfır km araç aldık ve maalesef bu durumdan dolayı mağdur olduk. Eğer sorunum çözülemezse, aracımın LPG sistemini komple söktürüp farklı bir LPG sistemi taktıracağım ve bu değişim sürecini videoya kaydederek Tüketici Hakları Mahkemesi'ne başvuracağım.

profile profile

08 Ekim 2023 18:30
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Landirenzo Otogaz Landirenzo Ankara Yetkili Bayii Teknik Yetersizliği

12 Mart 2024 02:15
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Landirenzo Otogaz LPG Motor Arızası

25 Şubat 2024 08:22