Ladonia Hotels Adakule Otelinde Hayal Kırıklığı Yaşadık

20 Ağustos 2024 13:19

Uzun yıllardır işim nedeniyle ya da tatil amacıyla ülkenin pek çok bölgesinde otellerde konaklama yaptım. İlk kez ailem ile birlikte Adakule Otelinde tatil yaptım. İnanın, her anlamda gördüğüm en kötü hizmet veren oteldi. Hizmet yok, klimalar çalışmıyor, odalar inanılmaz küçük, bataryalar yerinden çıkacak gibi sallanıyor, klozetler sabitlenmemiş, yerinden oynuyor. Her şey dahil olmasına rağmen alkol ya da diğer içecekler eksik, bar bölümünde buzdolapları yetersiz ve içecekler yeteri kadar soğuk değil. Ayrıca otelin konumu nedeniyle o kadar çok merdiven var ki insan geldiğine pişman oluyor. Asansör sayısı son derece az ve yetersiz. Engelliler ve küçük çocuk sahibi olanlar inanılmaz sıkıntı çekiyor. Zamanında yapılması gereken ilaçlama olmadığı için her yer eşek arısı kaynıyor, insanlar ağız tadıyla asla yemek yiyemiyor. Otel son derece bakımsız ve personel çok ama çok az. Açıkçası, benim gördüğüm ve maalesef ilk kez konaklama yaptığım bu otelde asla tatil programı yapılmaz. Ödediğimiz ücret ile bildiğim çok ama çok daha güzel oteller var ancak burayı da görmek istemiştik ailem ile birlikte, maalesef çok pişman olduk. Yukarıda belirttiğim özelliklerin tamamı bizzat yaşamış olduklarımızdır ve gerçektir. Bir daha asla tercih etmeyeceğimiz bir otel.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2023 12:56
Ali sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 19:45
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 00:57
Ladonia Hotels Adakule Can Güvenliği Sıkıntısı
Damla sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 19:25