La Gelateria Alaçatı Fahiş Fiyat

La Gelateria
13 Nisan 2024 18:211.656

13.04.2024'de yukarıda unvanını belirttiğim işletmede ikişer toptan, 3 adet dondurma ve küçük bir su hizmeti aldık. Hesabı ödemeye kalktığımızda 870 TL ücret çıkarıldı. Aynı caddede top ücretinin 40 TL olduğunu görmüştük. Bu işletmede fiyat yazmıyordu.

Diğerleriyle aynı olduğunu düşünürken böyle bir ücretle karşılaştık. Bu işletmeden şikayetçiyim. Fazla alınan ücretin iadesini talep ediyorum.

17 Nisan 2024 22:43

La Gelateria Alaçatı Sabri Ünlüer 13 Nisan 2024 Günü tarafınıza iletmiş Olduğum şikayetimle ilgili bir sonuç almadım bilginize. Yukarıdaki mekandan toplamda 6 top Dondurma ve bir küçük şu hizmeti alındı. Bunun karşılığında 870 TL ödeme yaptık. Aynı cadde üzerinde bulunan dondurma top 50 TL idi, Burada Öğledir diye düşündük, ayrıca bu işlet Mede müşterini göreceği bir Fiat listesinde yoktu. Şikayetimin tekrar gündeme alınmasını rica ediyorum. Dikkat Bu işletmeye yolunuz düşerse hizmet almadan Fiat sorunuz

17 Nisan 2024 15:31

Sorunum hala devam ediyor. Şikayetvar ekibinden ricam sorunun giderilmesi.

21 Nisan 2024 13:31

Sizlere bildirmiş olduğum sorun çözüme ulaşmadı

Eren
Eren
15 Haziran 2025 04:09

Değerli misafirimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İşletmemiz olarak misafir memnuniyetini her zaman önceliğimiz olarak görmekteyiz. Belirttiğiniz durumla ilgili gerekli incelemeyi sağlamak ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Sizden ricamız, Instagram hesabımız üzerinden bize DM yoluyla ulaşmanız. Konuyla birebir ilgilenip gerekli telafi sürecini başlatmak ve memnuniyetinizi yeniden kazanmak isteriz. İnstagram adresimiz @alacatilagelateria Anlayışınız ve geri bildiriminiz için teşekkür eder, sizi tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, [La Gelateria Alaçatı]

Gökhan
Gökhan
Şikayeti Çözüldü
21 Ağustos 2024 11:58

Alaçatı la gelateria kurulu dondurma standından dondurma aldık bizde 980 TL hesap ödedik 2 kişi 1 top şunu dene benden olsun demesine rağmen üstüne hem kendi koyup hem yazması cabası hesap dedik siz yiyin hesabı hallederiz üstüne su gönderdiler masaya yedikten sonra farklı birine yönlendirdiler ve 980 TL dondurma olur yazıklar olsun hayır 980 liraya adamı vurmak dahi istedim vuralım mı böyle esnaf olursa turist değil sinek dahi gelmez adilikten başka bir şey değil bu yazık yani 20.08.24 tarihinde akşamı oldu yok el yapımı külah ne yapıyorsun sanki 40-50 TL çarşıda dondurma var top olarak sırf boş diye aldandık ama bize ders oldu.

La Gelateria Beklenmedik Yüksek Fiyatlar Ve Düşük Kalite

Oğuzcan
Oğuzcan
La Gelateria
21 Ağustos 2024 12:291.380

20.08.2024 tarihinde arkadaşımla La Gelateria dondurmacısının önünde durduk. Ortalama fiyatların en yüksek 75₺, en düşük...

La Gelateria Beklenmedik Yüksek Fiyatlar Ve Düşük Kalite
2 Destek1 Yorum