Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX 360 Motor Varyatör Ses Sorunu

25 Şubat 2024 21:44

Merhaba, Mayıs 2023 tarihinde Doğan Trend Koşuyolu bayisinden Kymco DTX360 marka ve model aracımı sıfır olarak satın aldım. Aracın rodaj bakımları sağlıklı şekilde yapıldı ve dikkatli kullanıldı. Ancak aracın varyatör kısmında 4500 km sonra, 2023 Aralık ayında bir ses oluşmaya başladı. İlk çalıştırmada ses oluşmuyor, fakat motor ısındıktan sonra ilk kalkışlarda aracım aşırı gürültülü bir ses çıkararak kalkış yapıyor. 5000 km bakımını Maslak bayisinde yaptırırken bu sorunu dile getirdim; ancak bana varyatör bakımı ile düzeleceği söylendi. Aracın sesi 6200 km'de daha da artınca, Koşuyolu bayisine geri döndüm ve sorunu serviste çalışan arkadaşlara gösterdim; onlar da sorunu onayladılar. Periyodik bakım dışında ekstra varyatör bakımı yapıldığında sarf malzemelerle ilgili sorunlar oluştuğunu belirttiler. Debriyaj yatak seti, bilyalar ve hava filtresi değişimleri yapıldı; ancak 300 km sonra aracın sesi daha da arttı. Mevcut ses sorunu yüzünden aracımı gün içinde kullanmaya çekiniyorum. Trafik içinde sesi duyanlar bana sürekli bakıyor. Henüz bir yaşını tamamlamamış bir aracın bu şekilde sorun çıkarması beni aşırı derecede mağdur ediyor. Gideceğim yerlere yürüyerek gitmek zorunda kalıyorum. Ayrıca, sorun giderilmediği takdirde aracımın satışında da mağduriyet yaşayacağımı ve mevcut değerinin altında teklifler alacağımı düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini ve sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

26 Şubat 2024 08:31 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

26 Şubat 2024 10:35

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

29 Şubat 2024 23:59

Sorunum düzeldi. Teşekkürler

Nurullah

Sorunun nasıl düzenlediğini aciklarmisoniz. Aynı ses benim motorunda da oluştu. Sıcakken ses yapıyor kalkışlarda. Soğukken hiçbir ses yok

Tufan

Sorun nasıl düzeldi?

Ozan

Sorun nasıl çözüldü bilgi verir misiniz, ne yapıldı ya da değişti? Bende de benzer bir problem var.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Markası Ve Doğan Trend Otomotiv Mağduriyeti

Erkan
06 Mayıs 2024 00:05
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX 360 In Bitmeyen Çilesi

Yunus
23 Ağustos 2024 10:10
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX360 Akü Problemi Ve Koşuyolu Doğan Trend Servisin İlgisizliği

Barış