Kuzey Marmara Otoyolu Kmo Anadolu Otoyol İşletmesi'ne Dikkat! İcra Takibi Dosyası Geldi!

05 Temmuz 2023 14:24

Kmo Anadolu otoyol işletmesi a. Ş. 29.07.2022 tarihinde kullandım. 12 ay sonra icra takibi dosyası geldi. HGS m'de herhangi bir bakiye eksikliği yoktu. Fakat kaçak geçiş yaptım diye ₺1000 küsur lira olarak bir icra gelmiş. Herkese aynı şeyi yapmışlar ne bir mesaj ne bir bilgilendirme HGS de para olmasına rağmen ceza yazılmış. Bunda benim suçum ne? Telefonuma ne bir mesaj ne bir geçiş ihlal bilgilendirmesi hiçbir bilgi vermeden icrayı başlatmışlar. Benden 61,5 liralık geçiş için 1000 küsur lira istiyorlar. İnsanların hakkına giriyorsunuz Allah'tan da korkunuz yok dava edeceğim sizi.

10 Temmuz 2023 14:58 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Kullanıcımız, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ile ilgili en kısa süre içinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. İstek, talep ve şikayetleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

10 Temmuz 2023 14:59

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 16:39

13 Mayıs 2025 11:58
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

KMO Otoyolunda İhlal Geçişi Bildirimsiz Yüksek Ceza Mağduriyeti

28 Nisan 2025 10:26
KMO Otoyolunda İhlal Geçişi Bildirimsiz Yüksek Ceza Mağduriyeti
Serdar sonuçtan memnun

Kmo Anadolu Otoyolu İhlali Geçişten Açılan İcra Dosyası

05 Ağustos 2024 17:29
"Gerekli bilgilendirme zamanında ve eksiksiz olarak yapıldı. Kontrol sağladığımda gözden kaçırdığım ödenmemiş tutar olduğunu fark ettim ve ödememi gerçekleştirdim. Dosyanın bir an önce işlemden kaldırılmasını talep ediyorum. Teşekkürler..."

16 Eylül 2023 05:21