Küppeli Accessories Geri İade Veya Değişim Yaptırmıyorlar

26 Kasım 2023 17:26

Kütahya Sera AVM'de bulunan Küppeli mağazasından 26.11.2023 tarihinde, yani bu şikayeti yazdığım tarihte, eşime doğum günü hediyesi olarak cüzdan aldım. Eşim beğenmediği için değiştirmeye gittik. Ancak eşim mağazadaki cüzdanları da beğenmediği için başka bir şey almak istedik. Mağaza görevlisi, 'Sadece cüzdanla değişim yapabilirsiniz, başka bir şey alamazsınız, para iadesi de yapmıyoruz.' dedi. Ben bir tüketici olarak 14 gün koşulsuz iade ve değişim hakkım olduğunu düşünüyorum ve bu mağazadan şikayetçiyim. Bu mağazadan alışveriş yapacaklar, kesinlikle 30 defa düşünüp öyle alışveriş yapmalı.

01 Aralık 2023 09:32 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, konu ile alakalı yaşadığınız sorundan dolayı çok üzgünüz. Franchise olan satış noktamız konu ile alakalı bilgilendirilecektir. Sizleri tekrar mağazalarımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Küpe Değişim Talebime Hijyen Engeli

25 Mart 2025 11:46
Küpe Değişim Talebime Hijyen Engeli

29 Mart 2025 21:44
Yeliz sonuçtan çok memnun

800 TL Ödeyip Kırık Saat Ve İlgisiz Mağaza

14 Ağustos 2025 22:09
"Küppeli markasına sorunumu çözüme kavuşturduğu için teşekkürü bir borç bilirim. Saatimin değişimi yapıldı. Yeni saatim kargo ile bugün teslim edildi. Süreçte herhangi bir olumsuzluk yaşamadım ve son derece profesyonel ilerledi. İlgileri ve çözüm odaklı çalışmaları memnun etti.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
800 TL Ödeyip Kırık Saat Ve İlgisiz Mağaza
The sonuçtan çok memnun