Kuba Motor Motor Şanzıman Sorunlu Çıktı

12 Haziran 2024 13:09

Kuba Chia 125 Pro 2024 motorun silindir kapağından kaçırıyordu, serviste yapıldı. Bir hafta yattıktan sonra şimdi baktılar, şanzıman da sorunluymuş, ses yapıp dendi. Ayıplı mal denk geldi. Anladığım kadarıyla gerekirse bütün yerlere şikayetimi bildireceğim. Gereken yapılsın diye.

Sadece
Sadece

Hiçbir şey yapmıyorlar. Antalya Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat ettim. Tüketici Hakem Heyeti de onlardan yana. "Kusurlu montaj" diye kabul ettikleri şeyi değişin diyorum, değişmiyorlar. Bu sebeple kaza yaptım hatta ancak """devletimiz, adalet umduğumuz merciler her zamanki gibi parası olan, nüfusluların yanında" Tüketici hakem heyetini de denetleyen bir kurum yok. CİMER'e yazdım. CİMER olduğu gibi aynı mahkemeye yolluyor. Kısaca Kuba Motor al ma yın. Kuba alt gurup motorlarını, o kişilerin ticaret yaptığı malları da alma. Not: motor daha 9 km iken videosunu da alıyorum ispat için ancak aynı mahkemenin atadığı ilgisiz alakasız ve ne konuştuğunu bilmeyen "bilir kişi"si buna gelip bakmam lazım diyor, gelmeden kararını veriyor. Kimselere şikayet edemezsin.

24 Ağustos 2024 23:22

Kuba Motor Küba Chia 125 Pro Şanzımandan Gelen Ses