Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Kuba NOVAX200 Pişmanlığı

Gökhan
16 Mayıs 2024 16:10

15/04/24 tarihinde Kuba Novax 200 yetkili bayiden motorumu aldım. Aldığım ilk günden beri servisten çıkamadım. Arka disk sesi, gidon sallanması, sele titremesi, km saati, normal dışı yakıt tüketimi gibi farklı sorunlarla karşılaştım. Daha 1 ay olmadan günlük kullanımda egzoz demiri kırıldı. Yetili servisler bu sorunların kronik olduğunu ve çözümünün olmadığını iddia ediyor. Peki benim gibi benzer tüketiciler bu ekonomi şartlarında paramızı bir hurdaya mı vermiş oluyoruz?

Yetkili servisler bir de öneri olarak abi keşke Japon markalarından alsaydın Çin malları hep böyle yapıyor gibi önerilerde bulununca sinirlenmemek elde olmuyor maalesef. Ne kadar menşeyi farkı olsa da daha 1 aylık ve km yapmamış motorda bu şekilde sorunlar çıkması normal değil. Dışarıda ki bir çok usta bu sorunların giderilebileceğini iddia ediyor fakat garanti kapsamından çıkmaması için bu çözüme başvurmuyorum. Fakat görüyorum ki garantide olması da pek bir şey ifade etmiyor.

Servis haricinde bir ustaya götürülmesi garanti dışına çıkması demekmiş. Dışarıda ki ustalar yağ bakımına 500 TL alırken Yetkili servisler Yağ bakımına 800 TL alıyor. Peki bunların avantajı nedir bize? Nereden bakarsanız bakın Kuba pişmanlıktır.

Yeni Aldığım Motorun Sürekli Arızaları Ve Parça Temini Sorunu

Engin
04 Eylül 19:38

Kuba Novax 200 İle Süregelen Sorunlar

Yavuz
11 Ekim 2024 22:44
Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Pişmanlıktır

Şeref
07 Eylül 2024 14:10

Kuba Motor: Aldığım Günden Beri Sürekli Sorun Yaşıyorum!

Emircan
07 Ağustos 2024 22:33
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
18 Kasım 2023 10:34