03 Nisan 2024 12:52

17.05.2023 tarihinde K*** Superlight 125 model motosikleti A*****'dan satın aldım. İkamet ettiğim S****'a kargo ile gönderildi. Bir süre kullandıktan sonra, fotoğrafta gösterdiğim hortum ve debriyaj kablosu egzozla temas ettiği için yanmış. Montaj sırasında hortum ve kablo düzgün bir şekilde sabitlenmediği için bu durum meydana geldi ve bu durum K*** tarafından da kabul edildi. Yedek parça olarak hortum ve kablo gönderildi ancak kablo değiştirildi, hortum ise yanlış gönderildi. Yaklaşık 9-10 aydır doğru hortumun gelmesini bekliyorum. Bugün stoklarda olmadığı bilgisini aldım. 'Hortumunuzu bir şekilde çözeceğim, gerektiğinde kesip biçerim' denildi. Bu durumu nereye şikayet etmeliyim? Hukuki yollara mı başvurmalıyım, yoksa servisinize mi dava açmalıyım? Tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım? Ayrıca şimdi motorumun aküsünde sorun var ve yeni bir akü talep ettim. Akünün sadece 3 ay garantili olduğunu söylediler. Bu durumla ilk kez karşılaşıyorum. Diğer servisler 600 TL'ye bakım yaparken, bu servis 1150 TL talep ediyor. Motoru alalı bir yıl olmak üzere ve ne montaj hatası olan hortum değişti, ne de uygun bir bakım yapıldı. Hiçbir kontrol yapılmadı, katalogda belirtilenlerin hiçbiri gerçekleşmedi. Şimdi motorumun aküsü ve hortumu ne olacak? Motorun garantisi yakında sona erecek. Bahsi geçen servis S****'taki Ş**** M********* servisidir.

Küba Brillant 50 Pro Plus Akü Problemi Ve Garanti Sorunu

Fethullah
19 Kasım 2024 17:35

Küba Brillant 50 Pro Plus: 3 Ayda Akü Problemi Ve Garanti Sorunu

13 Kasım 2024 15:58
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

3 Aylık Motorun Aküsü Bitmiş: Garanti Kapsamı Sorunu

Gökçe
03 Ekim 2024 17:48
3 Aylık Motorun Aküsü Bitmiş: Garanti Kapsamı Sorunu
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
20 Eylül 2025 17:14