Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

3 Aylık Motorun Aküsü Bitmiş: Garanti Kapsamı Sorunu

3 Aylık Motorun Aküsü Bitmiş: Garanti Kapsamı Sorunu
Gökçe
03 Ekim 2024 17:48

Merhaba,
12/06/2024 tarihinde sıfır olarak Dolman Ticaret Manisa dan almış olduğum Küba Brillant 50 Pro Plus motorsikletimi, 20/09/2024 tarihinde ilk bakımı için Yetkili servis Kaleli motosiklete bıraktım. Bakımı yapıldıktan sonra,1 Ekim günü motorumu çalıştırmak istediğimde sorun yaşadım. Video olarak ekledim, Motorumun güncel km fotosu ekledim. Bu km de ve 3 aylık bir motorda böyle bir sorun yaşıyorum, yetkili servise gittiğimde akü bitmiş deniyor, garanti kapsamında diyorum, akü garanti kapsamında değil bilgisi alıyorum. Ben bundan önce de RKS pollo kullanıcıydım ve sıfır almıştım onun aküsünü 1 yıl sonra değiştirdik bu konuda bilinçsiz değilim. Akünün 3 ayda bitemeyeceğini biliyorum … Ayrıca akü de herhangi bir sıkıntı yokken bir anda bakım sonrası böyle bir sorun yaşıyorum, serviste motorun açık bırakılmadığını nereden bileyim? Motorum orada 1 gece kaldı.
Ya da akünün değiştirilmiş olması olasılığı geliyor aklıma. Ya da arızalı akü ile satıldı motor? Durumu aynı bu şekilde mail ile ilettim servis ile görüsün kayıt açtırın yazmışlar, servis ile görüştüğümü tekrar belirttim bu sefer 0850 li numara iletmiş burayı arayın diye. Aradım anlattım konuyu aynı şekilde akü garanti kapsamında değil yeni akü alıp takabilirsiniz diyorlar. Böyle bir şey görmedim. Sattığı ürününün arkasında durmayan bir firma. 3 aylık motorun aküsü nasıl bitmiş olabilir? Çözüm bulmak yerine akünün yenisi alın diyorlar böyle bir saçmalık görmedim.

Konunun çözüme kavuşturulmasını istiyorum. Gerekirse hukuksal yollara başvuracağım.

Rüya
Rüya

Aynı sorunu servise götürdükten sonra bende yaşadım. Tekte çalışan motorum tekte çalışmamaya başladı sonrasında çat akü gitti ayak marşsız hayatta çalışmıyor şu an. Servisten geldikten sonra gözüm gibi baktığım motorun km kablosu koptu çünkü düzgün takılmamıştı 🤦🏻‍♀️ bir kablo yerinden nasıl çıkabilir durduk yere. Bende sizinle aynı şeyleri düşünmüyor değilim çatır çatır çalışan motorun aküsüne ne oldu bir anda tek çalışan motor nasıl çalışmamaya başladı km kablosu nası kopuyor nasıl bir işçilik. Yapmak yerine iyice mahvettiler sıfır motoru. Bir de servisi bunu yapan 🤦🏻‍♀️

Küba Brillant 50 Pro Plus Akü Problemi Ve Garanti Sorunu

Fethullah