05 Nisan 2024 13:18

ktservis.com.tr adlı siteden laptop ekranı sipariş ettim. Ürünü sipariş ederken kontrol ettiğimde refurbished onarılmış ürün olduğu yazıyordu. Kargo tarafıma ulaştı. İyi bir şekilde hasar almayacak şekilde kargolanmıştı. Fakat gelen ürün arızalıydı. Panel kısmında dikey çizgiler mevcut, Ayrıca panelin altında bulunan kart zaten iyice yamulmuş ve kırılmış şekildeydi. Ürünü kusurlu olarak gönderdikleri belliydi. Firmaya ulaştığımda kontrol sağlanacak, kargo taşıma esnasında sorun olmuş, tutanak tutuldu vs gibi cümleler kullandılar. Söyledikleri kargo firması ile bana gelen kargo firması da farklı zaten. Doğruyu söylemedikleri açık. Ve ekranın kırık olmadığını söylüyorlar. Yetkili kişi ile görüşmek istediğimde yetkili kişi yok diyor telefonu açan hanımefendi. Ne olacak dediğimde kargo firması tarafına tutulan tutanak sonucunda kontroller sağlanacak işlemlere öyle devam edeceğiz, uygulamamız bu şekilde diyor. Ürünü kusurlu bilerek göndermeleri, çözüm üretmemeleri, ayrıca isterseniz bir ekran daha sipariş edin demeleri firmanın ne kadar güvensiz olduğunun bir kanıtıdır. Acil olarak çözüm bekliyorum. Tüketici Mahkemesi'ne de başvuruda bulunacağım.

Kt Servis Kırık Laptop Ekranı

02 Ekim 2023 15:24
Kt Servis Kırık Laptop Ekranı

19 Kasım 2024 12:19
Elektrofoni Bilgisayar Servisinde Yaşanan Sorunlar
Elektrofoni Bilgisayar Servisinde Yaşanan Sorunlar
Seda sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 16:47

01 Ağustos 2023 14:54