Hubbi Hatun Kız Öğrenci Yurdu Gece Yarısı Zorunlu Oda Değişikliği Ve Hijyen Sorunu!

18 Haziran 2024 15:45

Karabük Hubbi Hatun KYK Kız Yurdu'nda ikamet eden bir öğrenciyim ve 17/06/2024 tarihine kadar blok değiştirme hakkımız olmasına rağmen, 14/06/2024 tarihinde 23.30 sularında kaldığımız odadan uykumuz bölünerek başka bir bloga geçmeye yurt idaresi tarafından zorlandık. Geçtiğimiz oda hijyen koşullarına uygun değildi ve bu durumu idareye bildirmemize rağmen, bu durumu planlamadıklarını ifade ettiler. Daha sonra da sorunumuz ile ilgilenmediler ve oda arkadaşım ile kendi imkanlarımız ile odayı hijyen koşullarına getirdik. Bu süreçte mağduriyetimiz yurt idaresi tarafından ciddiye alınmadı.

Elif
Elif

Merhabalar bende yeni kayıt oldum bana biraz bilgi verir misiniz genel olarak iui ve kotu sorunları lütfen

Davetsiz sonuçtan hiç memnun değil

Hubbi Hatun Kız Öğrenci Yurdu'ndaki Sorunlar Bitmiyor

02 Ekim 2023 13:45
Solo sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Ve Yurtlar Kurumu Oda Arkadaşımın Davranışları Nedeniyle Yaşananlar Ve Yönetimden Çözüm Talebi

04 Ekim 2025 02:17
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Tadilatı Nedeniyle Mağduriyet Ve Konaklama Sorunu

15 Eylül 2025 00:44