Ahmetli De KYK Yurdu Yok

20 Ağustos 2024 23:45

"Bulunduğunuz ilçede yurt yok" nedir?
Biz belli başlı öğrencileriz ve devlet üniversitelerini tercih etmişsek demek ki özel değil KYK yurduna ihtiyacımız var özellikle alım gücünün olmadığı bir zamanda nasıl olur da KYK bulunamaz. Bu durumu gören bugünle beraber yurt başvurularının başlamasıyla yüzlerce insandan biriyim zamanla şikayetler çoğalacaktır. Buna bir çözüm bulmanızı rica ediyoruz. Mağdur edilen ögrenci olmamalı.

21 Ağustos 2024 01:51

"Bulunduğunuz bölgede KYK yurdu yoktur" Ya bu nasıl olabilir Manisa Ahmetli MYO okul var ama yurt yok bunca emek sonrası bu mudur bu nerede görülmüş okul var ama yurt yok bunca emek çöpe gidemez bunca insanız aynı durumda olan sorunumuzun çözülmesini istiyoruz hepimizin durumu ortada gelir durumu da dahil kimsenin alım gücü yokken özel yurt nasıl tutacağız tutacak bu insanlar. Yetkililer çözüm bakmanızı temenni ediyoruz bu şekilde olamaz mağdur edilmek istemiyoruz ilgilenmenizi rica ediyoruz.

21 Ağustos 2024 01:42

"Bulunduğunuz bölgede yurt yok " okul yapılıyor ama yurt yapılmıyor insanları böyle mağdur etmeye hakkınız yok bunca insan emek verdik okul kazandık ya nerede görülmüştür böyle bjr durum Manisa Ahmetli yerleşkesinde nasıl okul olur da yurt çıkmaz yetkililerden yardim istiyorum yüzlerce insan bu şekilde öğrendi bunu bugüne yardımcı olun hepimizin durumu belli kimsenin şu zamanda alım gücü yok ve özel yurtlara verecek parası yok insanları mecbur bırakmaya kimsenin hakkı yok mağdur olmak istemiyoruz. Yardımcı olmanızı istiyoruz

21 Ağustos 2024 01:36

Bulunduğunuz ilçede yurt yok diye bir yazı çıkıyor. Ortada bunca emeklerimiz varken Manisa Celal Bayar Ahmetli MYO yapılıyor ama yurdu yok. Ne istiyorsunuz? Özel yurtlarda barınma gibi bir durumumuz olsa devlet üniversitelerini mi tercih ederdik? Durumlarımız belli. Yetkililer, şuna bir çare bulmanızı temenni ediyorum. Çoğu insanın durumu olmuyor. Okul var, yurt yok ne demek? Çoğu insan bu şekilde ne yapacağını bilmiyor. Gereğinin yapılmasını temenni ediyorum.

20 Ağustos 2024 23:42

Ahmetli yerleşkesinde yurt yoksa okul neden var böyle şey mi olur nedir bu devlet üniversitesindeyiz kalkıp özel yurda yerleşeceğimizi mi düşünüyorsunuz buna kimsenin hakkı yok hakkımız neyse onu istiyoruz coğu insan bu sebepten mağdur durumda ve herkesin ailesinin geliri belli neresi varsa şikayet edeceğim edeceğiz çözümü bulun biz öğrenciyiz ve devlet üniversitesindeyiz herkesin durumunun belirginliği ortadadır. Devlet yurdu istiyoruz sizden

20 Ağustos 2024 23:35

"Şaka gibi ya KYK yurdu olmayan üniversite yerleşkesi nasıl olur? "Bunca insan nereye gidecek ne yapacak özel yurt beklentisi midir bu özellikle bu zamanda çoğumuzun ailesi asgariyle geçinirken bu sorunu çözün özel yurda gücümüz yok yok yani yüzlerce insan bugün öğreniyoruz yurdun olmadığını. Okul neden var Ahmetli yerleşkesinde yurt yoksa nedir bu Nereye kadar edebilirsem şikayet edeceğim kabul etmiyorum etmiyorum kimse özel yurtlara mecbur bırakılamaz

21 Ağustos 2024 15:01

Kredi ve Yurtlar Kurumu Bulunduğunuz İlçede Yurt Yok Sorunu