Sami sonuçtan hiç memnun değil

Kosmos Vize Hizmetleri Kosmos Gaziantep'ten Vize Başvurusu Reddedildi

01 Haziran 2023 14:55

Kosmos Gaziantep üzerinden 25 Mayıs 2023 tarihinde vize başvurusu yaptık. Biletlerimiz ödenmiş ve faturalı otelimiz ödenmiş ve faturalı idi. Belgelerimizi eksiksiz teslim ettik. Eşim de doktor ben de doktorum. 7 gün içinde hemen değerlendirildi ve 10. Madde üzerinden red geldi. Yunanistan red vereceğini bile bile randevu açıp kişi başı 100 Euro alıp geçimini sağlıyor. Kimse şu anda vizeye boşuna para kaptırmasın.

Sena
Sena

Merhaba 8 haziranda başvuru yaptık nişanlımla Kosmos Gaziantep şubesinden. Kamuda öğretmeniz tüm belgeler tam ve faturalı olmasına rağmen biz de 1 hafta içinde sonuçlandı ve 10. Maddeden red yedik.

Fulya
Fulya

Merhaba, Yunanistan için ilk vize başvurunuz muydu? 1hazirandaki başvurumuz bizim de benzer şekilde sonuçlandı İzmir kosmosta, üstelik biz geçen sene iki aylık vize almıştık bu ikinci başvurumuzdu

Diren
Diren

Merhabalar efendim, ben de MEB'e bağlı çalışan bir öğretmenim. Yayınlamış oldukları evrak listesine harfiyen uyarak Gaziantep'ten başvuru yaptığım halde, aynı şekilde 10. Maddeden ret yedim. İtiraz etmeyi düşünüyorum.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Keyfi Red: Hayal Kırıklığı Ve Haksızlık

25 Kasım 2024 11:19