Elif sonuçtan hiç memnun değil

Koray Spor'un Üstü Boş Eczacıbaşı Forması Gönderip İade Kabul Etmemesi

Koray Spor'un Üstü Boş Eczacıbaşı Forması Gönderip İade Kabul Etmemesi
05 Şubat 2024 16:37

Eczacıbaşı Dynavit Spor Kulübü'nün anlaşmalı olduğu Koray Spor sitesinden, Eczacıbaşı 100. Yıl Voleybol Forması satın aldım; ancak orijinal diye aldığım ürün, bana sahte ve önünde Atatürk imzası ve etiketi olmadan geldi. İletişime geçtiğimde, doğru ürünü göndermek üzere, ürünü geri kargoya gidip kendilerine göndermemi istediler. Tüm bu aşamalarda para iademi de gerçekleştirmediler, çünkü ürünü değiştireceklerini söylediler. Ben ürünü gönderdim; ürünü aldıklarında ise bana baskılı ürünlerde iade yapmadıklarını söylediler. Şu an ne ödediğim para var ne de forma. En başından, doğru ürünle değiştirmek için göndermemi istemelerinden önce sipariş ettiğim üründen farklı, eksik baskılı bir forma vardı; ama şimdi o da yok. İletişim kurabileceğim her yerden yazdım. Daha önceden özellikle iş saatleri içerisinde yazıyorum ki beni saatlerce bekletmesinler; ama maalesef mağdur ettikleri müşterilere karşı, benim duyduğum hassasiyeti göstermiyorlar.

06 Şubat 2024 13:10 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Yetkili, Konuyla ilgili tüketicimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmak istenmiş ancak sistemde kayıtlı telefonlarına ulaşılamamıştır. Saygılarımızla Korayspor Müşteri Hizmetleri

Elif
Elif
06 Şubat 2024 13:15

Zaten mesaj halinde iletişime geçmiştik ve ben de oradan tekrar yazdım ayrıca başka bir numaradan ararsanız bilinmeyen numara spama düşüyor elbette başka bahane bulamadınız mı?

03 Ocak 2024 22:28
Koray Spor Kusurlu Ürün Satıyor.
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 23:09
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
13 Ocak 2024 13:49
Koray Spor İnternet Sitelerinde Ellerinde Olmayan Ürünü Satıyor.
Merve sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 18:07

Bir Ay Geçmesine Rağmen Siparişim Kargoya Verilmedi, Sürekli Oyalandım