Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Ayıplı Gida (zehirli) Satışı

08 Şubat 2024 00:31

Bugün tarım kredi kooperatifine patates almaya gittim dışarıda satış reyonunda cadde üzerinde zehir saçan siyah ve yeşil renkteki patatesleri gördüm ve bu patateslerin satışa saglik acısından uygun olmadığını söyledim. Market içerisinde dolaşırken yeni patates getirdiklerini ancak satışının yapamayacaklarını bildirdiler ancak ısrarım üzerine yeni çuval içerisinde duran patateslerden aldım ancak eski rengi değişmiş patatesleri almak istemediğim. Zehir saçan patatesleri insanlara uygun fiyat (17.90 TL) den veriyorlar. Zehri bir an önce bitirme gayretiyle ucuz veriyorlar. Sakarya hendek servetiye caddesindeki şubenizdeki personele bu şekilde yeşillenmiş ve siyah renk almış zehirli patates satılamaz dedim ama personel kurumsal olduğu için biz satmaya devam edeceğiz cevabını verdiler. İlgili saglik kuruluşlarını bu zehir tacirlerini kontrol etmeye davet ediyorum. Lütfen tarım kooperatiflerinin hendek'teki tüm şubelerini denetlemelerini rica ederim. Ayıplı ve sağlıksız ürün ticareti yapıyorlar. Ayrıca alışveriş fişi verdiler okunmuyor.

08 Şubat 2024 13:56 (Şikayetten 13 saat sonra)

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Tarım Kredi Kooperatif Market Tarım Kredi Marketinde Bozuk Kara Ve Sağlıksız Don. Patates Satılıyor.

25 Mart 2024 13:28
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 19:43
Ramazan sonuçtan çok memnun

22 Aralık 2023 01:04
"Cevabınız için teşekkür ederim"

Bulutlar
30 Ekim 2023 19:31