Kolektif House Mint Metro'da Klima Arızası

01 Ağustos 2023 13:35

Bu mektubu, kolektif house mint metro tarafından sağlanan ofis alanındaki klimanın ısrarla arızalanmasıyla ilgili derin hayal kırıklığımı ve hüsranımı ifade etmek için yazıyorum. Ücret ödeyen bir kiracı olarak, üretkenliği sağlayan ve elverişli bir çalışma ortamını teşvik eden uygun bir ortak çalışma ortamı bekliyorum.

Kuruluşunuzun bu konuyu çözmek için gösterdiği uzun süreli ihmal ve aciliyet eksikliği iş faaliyetlerimi önemli ölçüde etkiledi ve bende ve ekibimde ciddi rahatsızlıklara neden oldu. Geçen hafta boyunca, personelinize yapılan çok sayıda şikayete rağmen klima sistemi çalışmadı. Bu dönemde hava koşulları son derece sıcaktı ve ofis alanını neredeyse dayanılmaz hale getirdi.

Bu durumun iş üretkenliğimiz ve çalışma alanında bulunan herkesin genel refahı üzerinde zararlı bir etkisi oldu. Profesyonel bir ortak çalışma sağlayıcısı olarak, kiracılarınız için rahat ve işlevsel bir ortam sağlamanın sizin sorumluluğunuzda olduğuna inanıyorum. Kolektif house mint metro'nun bu konuyu ele alırken gösterdiği iş birliği ve aciliyet duygusunun tamamen yokluğu beni derinden hayal kırıklığına uğrattı.

01 Ağustos 2023 13:21

Bu mektubu, Kolektif House Mint Metro tarafından sağlanan ofis alanındaki klimanın ısrarla arızalanmasıyla ilgili derin hayal kırıklığımı ve hüsranımı ifade etmek için yazıyorum. Ücret ödeyen bir kiracı olarak, üretkenliği sağlayan ve elverişli bir çalışma ortamını teşvik eden uygun bir ortak çalışma ortamı bekliyorum. Ancak, kuruluşunuzun bu konuyu çözmek için gösterdiği uzun süreli ihmal ve aciliyet eksikliği iş faaliyetlerimi önemli ölçüde etkiledi ve bende ve ekibimde ciddi rahatsızlıklara neden oldu. Geçen hafta boyunca, personelinize yapılan çok sayıda şikayete rağmen klima sistemi çalışmadı. Bu dönemde hava koşulları son derece sıcaktı ve ofis alanını neredeyse dayanılmaz hale getirdi. Bu durumun iş üretkenliğimiz ve çalışma alanında bulunan herkesin genel refahı üzerinde zararlı bir etkisi oldu. Profesyonel bir ortak çalışma sağlayıcısı olarak, kiracılarınız için rahat ve işlevsel bir ortam sağlamanın sizin sorumluluğunuzda olduğuna inanıyorum. Kolektif House Mint Metro'nun bu konuyu ele alırken gösterdiği iş birliği ve aciliyet duygusunun tamamen yokluğu beni derinden hayal kırıklığına uğrattı. Teknik sorunların ortaya çıkabileceğini anlıyorum, ancak sizin tarafınızdan eylemsizlik ve iletişim eksikliği kesinlikle kabul edilemez. Bana kuruluşunuzun görevlerini ihmal ettiği ve sözleşmemizde belirtilen taahhütleri yerine getirmediği izlenimini veriyor.

16 Ekim 2023 13:48 (Şikayetten 2 ay sonra)

Sevgili Kolektifli, Yaşadığın süreç ile ilgili olarak tekrardan üzüntümüzü belirtmek isteriz. Kontrollerimize göre sürecin çözüme ulaştığı ve tamamlandığını görüntülüyoruz. Süreçteki anlayışın için teşekkür ederiz. Sevgiler, Kolektif Ekibi

Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 11:39

Ofis Kapısı 20 Gündür Kilitlenemiyor İşlerimiz Aksıyor

07 Ekim 2025 10:59
Süleyman sonuçtan memnun

19 Ocak 2025 04:54
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesi İçin 3 Aydır Sonuçsuz Bekleyiş Ve İletişimsizlik

27 Ekim 2025 09:26
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri İlgisizliği Ve Eksik Bilgilendirme Nedeniyle İşlemlerim Durdu

25 Şubat 2025 12:33