Kolan Hastanesi'nde Haksız Kazanç Ve Kötü Muamele

06 Aralık 2024 15:23

Merhabalar,
ikametgahıma yakın olması nedeniyle Kolan Hastanesi Beylikdüzü Şb... Kadın doğum Dr. B**** B****
hanıma randevu aldım. İlk defa bir özel hastanede Dr. Hanımın üslubu tavrı hastaya yaklaşımı çok kötüydü. Yanında çalışan asistanı daha ilgiliydi. Şikayetiniz nedir sağlık sigortanız bunu ödemez şunu ödemez gibi söylemlerle sanki ben oraya keyif için gitmişim gibi tutum sergiledi. Muayene esnasında durumun öyle olmadığını miyom olduğunu MR ve sitoloji alınacağını ve bunun sonucunu 10. Günü bulabildiğini söyledi. Sonuç çıkınca bana getirisiniz dedi. Bugün gittiğimde sonuç göstermek için bana muayene kaydı açtırmam gerektiğini muayene ücreti alındıktan sonra bakabileceğini söyledi. Hangi hastanede sonuç göstermek için ödeme alınıyor özel sağlık sigortamda olsa neden hastane haksız kazanç sağlamaya çalışıyor. Dr. Hanıma sistemin yanlış olduğunu yaptığınızın haksız kazanç olduğunu belirttiğimde muayene kaydı iptal edildi. Hem hastaneden hem Dr. Hanımın baştan sona tutumunda çok rahatsız oldum. Bir daha asla gitmem ve tercih etmem

31 Ekim 2023 14:39

Gebelik Ve Doğum Sürecinde Yaşanan İletişimsizlik Ve Tedavi Eksiklikleri Nedeniyle Mağduriyet

14 Ağustos 2025 16:19
gebelik-ve-dogum-surecinde-yasanan-iletisimsizlik-ve-tedavi-eksiklikleri-nedeniyle-magduriyet-1.jpg
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Ve Gereksiz Ameliyat Tehdidi

29 Ocak 2025 13:49
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Kolan Hastanesi Çalışmayan Üroloji Servisi

30 Temmuz 2024 17:18
Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 13:39