Kokoş Bijuteri Taurus Kokoş Mağazası

29 Eylül 2024 20:50

Kokoş Bijuteri Ankara Taurus mağazasında ürünlere bakarken ikiz bebeklerimden birine bakmak için dışarı çıktığımda, diğer bebeğim oradaki anahtarlığı çekmiş. Ben gittiğimde hala elindeydi. O an direkt kasadaki satıcı gelip, 'Daha koptu mu, ne oldu? Görmeden bunu alacaksınız. İkisi 400 lira,' diyerek sanki kopmuş gibi psikolojik baskı yaptı. Bebeğimin de o an ağlıyor olmasından dolayı eşime ödemeyi yapmasını söyledim. Ancak ürünün üzerinde fiyat yoktu. Dönüp tekrar 'Ürünün fiyatının bu olduğunu nereden biliyoruz?' deyince, 'Ben biliyorum, yeter,' denilerek resmen suçlu psikolojisi oluşturdular. Danışmaya şikayet ettim, buradan da söylüyorum. Satış yapamadıkları aşikar. Çocuğumun kopardığını görmedim. Abisi yanındaydı, o bile görmemiş. Kopmuş bir ürünü oraya koymuş olabilirler. Kapağı kapanmayan suluk bile kapatamıyoruz diye 'Abla baksın,' dedim, oralı bile olmadılar. 'Bozdunuz,' deyip para almak amaçları. Paramı geri iade etsinler. Kimsenin dükkanının parasını biz ödemek zorunda değiliz. Belli ki ödeme yapmada zorlanıyor arkadaşlar. Bir de 'Çocuğuna sahip çık,' diyor. Saygısız, daha esnaf olmaktan bir haber.

22 Aralık 2024 17:56

Şikayetimizi anlattık ama sanırım anlamadınız cevap da verilmiyor Kokoş bijuteri Taurus hakkında ne yapıldı acaba kocaman bir hiç buraya yazmak da gereksiz sanırım herhangi bir kopma olmamasına rağmen ürünleri bize fahiş fiyattan sattılar kalitesiz ürünlerini satamıyorlar bu şekli bulmuşlar

Ek
30 Eylül 2024 09:21

Ayrıca ürün kopmamış zinciri yerinden çıkmış sadece danışmadaki kişi de gördü fotoğrafını da çekti

02 Ekim 2024 10:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüz. Gerekli idari incelemeler yapılıp personelimize gereken yaptırım uygulanacaktır.

16 Ocak 2025 16:03

Yeliz

İncelemeniz hala bitmedi mi acaba benden sonra aynı mağaza için yine şikayetler var ne yapacaksınız acaba merakla bekliyorum hala şikayet olabildiğine göre aynı cesaretle yola devam ama merak etmeyin ben unutmadım

Kokoş Müşteriyle İletişimde Üslup Sorunu Yaşadım!

Ayşe
17 Haziran 2025 17:31