Köfteci Ramiz Neomarin Gelen Yemeğin Durumu

25 Nisan 2024 18:37658

Neo marin köfteci ramize geldik ailecek. Eski lezzetten eser yok. Gayet özensiz. Madem bu kadar ücret yazıyorsunuz. Bari birazcık lezzet olsun. Karışık köfte ve antrikot söyledim ama söylediğime pişman oldum. Yetkililer zannedersem hiçbir şekilde denetlemiyor. Umarım bu şikayet gerekli yerlere ulaşır.

26 Nisan 2024 16:05 (Şikayetten 21 saat sonra)

Misafirimiz ile 26 Nisan tarihinde telefon ile görüşülerek bilgi alınmıştır. Konu ile ilgili gerekli uyarı ve kontroller gerçekleştirilecektir. Saygılarımızla Köfteci Ramiz Misafir İlişkileri

1 Temmuz 2025 20:27

Merhaba az önce, Neomarin köfteci rami'ze geldik, hiç memnun kalmadık çalışanlar müdürüm olarak kendini tanıtan kişinin tavrı ve duyarsızlığı çok sinir bozucuydu müşteriye bu şekilde davranılmaz bunlar denetlenmiyor mu... Yemeğimiz geldi biz söylemesek ekmek kesinlikle getirmiyorlar benim çocuklar da özellikle ekmeğini seviyorlar ekmek sıcak değil buz gibi geldi... Affedersiniz bile demiyorlar yemekler geç geliyor yemek gelirse ekmeği getirmiyorlar. Çalışanların suratları gayet asık hepsinden şikayetçiyim lütfen gerekli işlemleri yapın müdüründen de şikayetçiyim kesinlikle ilgilenmedi şikayetçi olacağım dedim. Arkasını dönüp gitti sert ve alaycı bir tavırla. Müşteriye davranış biçimleri ve üslupları çok kötü acilen Neomarin Köfteci Ramiz çalışanları sorguya çekilmeli gereken işlem yapılmalı teşekkür ederim ilginiz için geri bildirim bekliyorum.

Köfteci Ramiz Yemekle İlgili Memnuniyetsizliğim

2 Mayıs 2024 18:09382

"İlgi ve telafi için Teşekkür ederim."

Köfteci Yusuf'ta Hayal Kırıklığı: Sert Et, Kötü Hizmet Ve Temizlik Sorunu

10 Ağustos 2025 22:531.058

Köfteci Yusuf Sarayköy Kuzey şubesinde (Denizli-Aydın Otoyol Güzergahı) hamburger istedik, ellerinde olmadığını söyledil...

Köfteci Ramiz Kalitesi Maalesef Yok

6 Eylül 2024 13:00388

Muğla rüya AVM ramiz köftecide köfte yedik. Köfteler lastik gibi ekmek bayat içecek tek seçenek klasik sosları bile lezz...

Süreyyaplajı Köfteci Ramiz Personelin Kaba Davranışı

SüreyyaplajıKöfteci Ramiz Personelin Kaba Davranışı

Nurcihan
Köfteci Ramiz Geç Soğuk Sipariş Ve Yanlış Hazırladıkları Siparişi Başka Müşteriye!

Köfteci Ramiz GeçSoğuk Sipariş Ve Yanlış Hazırladıkları Siparişi Başka Müşteriye!

Mansur
Köfteci Ramiz Özdilek Şube Antalya Sıkıntılı!

Köfteci RamizÖzdilek Şube Antalya Sıkıntılı!

Yağızhan
Köfteci Ramiz Ve Yemek Sepeti Mağduriyeti!

Köfteci Ramiz VeYemek Sepeti Mağduriyeti!

Gökhan