Elif sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 17:07
Elif'in Teşekkür Mesajı
“Koçlar arıtma müşteri hizmetleri tarafından tehdit edildim ürünün parçaları ücretli değiştirildiği halde yorumumu beğenmediklerinden dolayı garanti kapsamına girmeyecek hiçbir şekilde hizmet vermeyeceğiz diye tehdit ettiler özür beklerken karşılaştığım muamele den dolayı çok teşekkür ederim”

Koçlar arıtma cihazı şu kaçağı sebebi ile evimi bugün 4. Kez su bastı. Defalarca çağırdım, her geldiklerinde bir şeyler değişti, yapıldı ama sonraki gün aynı sorun tekrar etti. Üstelik her geldiklerinde de ücret talep edildi. Hepsini ödedim ama sorun 6 aydır devam etmesine rağmen çözemediler. Dün kazan değişti, 2300 TL ücret ödedim. Tekrar evim bugün yine sular içinde kaldı. Maddi ödemelerin yanında su basması nedeniyle evimde de binlerce lira maddi zararım oldu. Dolap şişti, parkeler şişti, beyaz eşyalarımın altı nemli kalmaktan zarar gördü ama çözüm sunumu hala yok.

Elif
Elif
13 Temmuz 2024 13:49

08 Mayıs 2024 16:13
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 19:29

Conax Su Arıtma Cihazı Nedenli Evi Su Basması