Kocaeli Şehir Hastanesi Süreci Sıkı Takip Edin

29 Kasım 2023 14:43

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Hematolog C**** Hanım zamanında annem çok iyi iken yatmasını bile beklemediğimiz bir süreçte, Kocaeli Şehir Hastanesi'nde E*** isimli bir Hematoloğun bana göre özensizliği yüzünden hızla yoğun bakıma alındı. Doktora sorsak 'Ne yapayım, hastalık hızla gelişti' diyecektir; ama bize sorarsanız 1 ay önce kendisine gittiğimizde bizi eve göndermek yerine bir önlem alabilirdi. Sanki hematolojik problemler ortadan kalkmış gibi annemi kardiyolojide ameliyat olabilecekmiş gibi yoğun bakıma gönderdi. Annemin sesi ve görünüşü o zaman çok iyiydi. Daha sonra kardiyoloji yoğun bakım, hematolojik problemler ortadan kalkmadan ameliyat yapılamayacağını belirterek önce servise, sonra da hematoloji yoğun bakıma gönderdi. Ancak bu sefer annemin sesi ve görünüşü hiç iyi değildi. Kaybedilmemesi gereken zamanlar kaybedildi. Bulunması imkansız görünen ilacı bile bulup hematoloğa getirdiğimiz halde o kadar zaman kaybettirdi ki, zar zor bulduğumuz ilacı bile kullanamadı. Annem hızla kötüye gitmekteyken, İstanbul'daki özel bir laboratuvardan gelecek olan patoloji sonuçlarını bile bekleyemeden vefat etti. Tansiyon aletinin lastiğini annemin kolundan nazikçe çıkarmak yerine sıkıştığı yerden zorla çeken hemşirelerden tutun, 'Bugün git, yarın gel' diyen doktora kadar çok kötü bir süreç yaşadık. Bana sorarsanız, hastanız ve özellikle de anneniz ise ve doktorun ilgisinde bir özensizlik fark ediyorsanız, sizin özeniniz devreye girmeli ve asla gevşememelisiniz. Eğer şimdiki aklım olsaydı, bize '1 ay sonra gelin' dediğinde '1 ay çok uzun' der, o hastaneyi ayağa kaldırır ve yine de kabul etmezdim.

31 Mart 2024 12:37
Hüsna sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İhmali Ve Yetersiz Bakım Sonucu Kayıp

06 Şubat 2025 13:27
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Göğüs Doktoru İlgisizliği!

01 Nisan 2024 13:34

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde Yetersiz İlgi Ve Yanlış Müdahale