Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi Ameliyatım İptal Oldu

21 Eylül 2023 20:15

20 09 2023 yatış ve 21 09 2023 tarihinde kulak ameliyatı için çağırılmış olduğum Kocaeli şehir hastanesinde son dakika yola çıktığımda beni arayıp ameliyatımı iptal edeceklerini acil hasta olduğunu söylediler. Hastaneye geldim doktor asistanıyla görüştüm ve işten zor izin aldığımı sözleşmeli çalışan olduğumu ve izin almamın bir daha zor olacağını söyledim en azından yatırmalarını rica ettim bana tekrar acil ameliyat olduğunu daha sonra doktor beyin babasının kalp krizi geçirdiğini söylediler. Yani bir tutarsızlık vardı söylediklerinde neyse ikna ettik anlaştık yatırdılar beni gece 00.00 den sonra hiçbir şey yememem içmemem gerektiğini söylediler ve yemedim içmedim damar yolu açıldı ameliyat önlüğü filan her şeyim hazır bekledim ertesi gün doktor vize için geldiğinde bana seni ekim ayında çağıralım seni alamayız ameliyata acil ameliyat var dedi. Önceki günden beri acil ameliyat diyorlar ama ameliyata beni çıkardıkları gün almışlar güya o acil ameliyatı saat 15.00 oldu. Görevli hemşire geldi ve bizim ameliyatımızın iptal olduğunu ve taburcu olduğumuzu söyledi ve ben de bugün bu kattan 4 tane hastayı ameliyata götürdüğünüzü gördüm. Birtek acil ameliyatınız bize mi var diye sitem ettim ve bize Yapacak bir şeyimiz yok dediler. Resmen dalga geçtiler bizimle ben her şeyimi ayarlayıp hastaneye yatış olacak ve ertesi gün ameliyat olacaksınız. Dendiği için bütün işimi gücümü zor bela ayarladım kalktım gittim ama yapılan muamele bu. Şunu anladım parayla muamele yapıyorlar. İnsanlara çok yazık gerçekten.

Kocaeli Şehir Hastanesi Babamın Acil Durumunda İhmal Şoku!

04 Ocak 2024 22:40
Ferdi sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Şehir Hastanesi İş Kazası İle Polikliniğe Kabul Edilmemek.

01 Aralık 2023 10:50
Kocaeli Şehir Hastanesi İş Kazası İle Polikliniğe Kabul Edilmemek.

Kocaeli Şehir Hastanesi Şehir Hastanesi Ortopedi Bölümü

23 Kasım 2023 16:34

Kocaeli Şehir Hastanesi Labioplasti Ameliyatımda Gece Nöbetinde Olan Kapalı Hemşirenin Tavrı

12 Haziran 2024 21:47

Kocaeli Şehir Hastanesi'nde Yetersiz İlgi Ve Yanlış Müdahale