Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Kızılay Sağlık Grubu Yetkisiz Doktorları Çalıştırıyor!

30 Eylül 2024 00:38

21.09.2024 tarihinde burun tıkanıklığı, boğaz ağrısı ve kas ağrısı için Kartal Kızılay Hastanesi'ne başvurdum. Doktor, serum ve 3 adet ilaç yazdı ve bu ilaçları bitene kadar kullanmamı söyledi. Yazdığı Macrol 500 mg antibiyotik verdi. Bu ilacı kullanmaya başladığımda yan etki olarak sol kulağımda akıntı yapmasına rağmen ilacı doktorun dediği gibi düzenli kullandım ama şikayetlerim geçmediği için 29.09.2024 tarihinde tekrar aynı hastanenin acil bölümüne başvurdum. Doktor aynı doktordu. Yukarıdaki yan etkisi olan kulak akıntısını da belirttim kendisine. 'Benim sizin için yapabileceğim bir şey yok, uzmana başvurun' dedi. 'Benim yazdığım ilaçlar kısıtlı' dedi ve gönderdi. Sigorta şirketini aradık, provizyonun iptali için. Sigorta şirketindeki danışman doktorun koyduğu tanıları bizimle paylaştı. Şikayetlerimle alakasız olan tanıları girmiş sisteme. Kartal Kızılay Hastanesi'nin bu doktor hakkında gerekli işlemleri yapmasını talep ediyoruz.

30 Eylül 2024 08:50 (Şikayetten 8 saat sonra)

30228115 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Hizmetlerimiz ile ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, konuyu bizim ile paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

30 Eylül 2024 13:45

Sayın Selçuk D. talebiniz ile ilgili iletişim numaranızdan dönüş sağlanmıştır. Hizmetlerimiz ile ilgili güncel talep ve önerileriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

25 Eylül 2024 20:50

28 Aralık 2024 01:01