Evren sonuçtan hiç memnun değil

Evren
28 Aralık 2023 19:17

KİP markasının web sitesinden KP251285805 sipariş kodu ile iki parça ürün satın aldım; bir overshirt ve bir adet kahverengi deri ayakkabı. Aldığım ürünler piyasa koşullarına göre fiyatlıydı. KİP markasını güvenilir bildiğim için bu meblağa ödemekte tereddüt etmedim. Ancak ayakkabıyı kutusundan çıkardığımda, ürünün kullanılmış olduğunu gördüm. Ayakkabının derisinde çizikler ve tabanı aşınmış durumdaydı. KİP markasının bu şekilde saygısızca ve güveni sarsacak bir tutum sergileyeceğini hiç düşünmezdim. KİP'in güvenilirliği ve ciddiyetiyle tanındığını düşünürdüm. Bu durum karşısında duyduğum hayal kırıklığını ve tepkimi belirtmek isterim. Yaşadığım olumsuz deneyimi, benzer bir durumla karşılaşmamaları için çevremdeki insanlarla paylaşacağım.

Zafer
Zafer

KİP firmasında 2023 yılında ayakkabı siparişi verdim 3 defa yanlış gönderdiler bende 3 defa iade ettim, ya bu firmalar bu ciddiyetsizlikle nasıl ayakta kalabiliyor anlamak mümkün değil... Ancak KİP Erzurum bayisi müşterilerine inanılmaz hassas davranıyor ve ilgi alaka 10 numara ya diğerleri.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
25 Mart 2024 23:34
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
29 Kasım 2024 22:48