Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Kiler GYO Referans Bahçeşehir Kusurlu Ev Teslimi

Kiler GYO Referans Bahçeşehir Kusurlu Ev Teslimi
13 Nisan 2023 16:33

Kiler GYO Referans Bahçeşehir projesinden 2022 mart ayında satın almış olduğum 2+1 dairenin içerisindeki ıslak zeminlerde kullanılan malzeme ve işçilikten kaynaklı bazı taşların kenarlarında kırıklar vardı ve değiştirilmesini istedim. Aylar süren bekleyişten sonra kırık olan taşları yenileri ile değiştirdiler fakat yeni taşların eskiler ile alakası yok tamamen farklı renk ve desende. Giriş koridor ve mutfak zemini yamalı bohça gibi görünüyor... Bu taşlara itiraz ettiğimde mimar olarak Kiler'de çalışan ve bu tamirat işlerinin sorumlusu olan b*** Hanım ellerinde aynı taştan kalmadığını ve geçici olarak ellerindeki taşları kullanabileceklerini fakat daha sonra aynı taştan temin edeceklerini ve hatalarını telafi edeceklerini, eğer ki aynı taştan bulunamaz ise komple tüm ıslak zemini farklı bir taş ile değiştireceklerinin sözünü verdi, bende mecburen kabul ettim. Fakat aylar geçmesine rağmen defalarca b** Hanım'a hatırlatmama rağmen maalesef hiçbir aksiyon yok. Bu taşların değişmesini ve hatalarını bir an önce telafi etmelerini istiyorum.